Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance HR businesspartner/ organisatieadviseur project impactanalyse (zzp)

Geplaatst 21 sep. 2023
Project ID: YIS 9139996
Plaats
Dordrecht, Hybride
Uren
6 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 21 mrt. 2024
Tarief
85 - 105 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 28 sep. 2023 12:00

Duur: per eind oktober voor 3 tot 6 maanden

Aantal uren: 4-6 uur

Schaal: 11/12 Gemeente CAO

Richttarief: €105,- (all-in tarief inclusief reiskosten, excl BTW)

Werklocatie: Zwijndrecht


We zoeken een senior HR Businesspartner/organisatieadviseur die kan adviseren en ondersteunen bij de totstandkoming van een business case m.b.t. de ontwikkeling van het Sportbedrijf van gemeente Zwijndrecht.

De senior adviseur komt in een projectteam dat de doorontwikkeling van het Sportbedrijf van gemeente Zwijndrecht onderzoekt. Het gaat om een onderzoek naar het verbreden van een sportbedrijf en welke taken mogelijk wel en niet kunnen worden overgeheveld. Ervaring met gemeentelijke CAO en sportbedrijven is wenselijk.

 

In het kader van de doorontwikkeling van het Sportbedrijf worden diverse scenario's uitgewerkt, waaronder de eventuele overdracht van gebouwen, medewerkers en budgetten. Je komt in een projectgroep met een projectleider (die veel inhoudelijke kennis heeft van het Sportbedrijf), een businesscontroller en een concernmanager van gemeente Zwijndrecht.

 

De senior adviseur/ projectleider HR brengt expertise en ondersteuning in op het gebied van de personeel & organisatie vraagstukken zoals: organisatie-inrichting, aansturing, governance, formatie, bezetting en sociale consequenties.


Functie-eisen:

  • Stevige senior HR businesspartner/ HR projectleider/ HR organisatieadviseur met aantoonbare ervaring op reorganisaties/overgang van onderneming over organisatiegrenzen heen.

  • Voor de duur van 3 tot 6 maanden

  • Circa 4-6 uur per week

  • Vanaf eind oktober beschikbaar

  • Naar aanleiding van profiel schaal 11/12 CAO gemeenten

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten