Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Hr business partner (zzp)

Geplaatst 14 sep. 2022
Project ID: YIS 9120782
Plaats
Almere, Flevoland
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 3 okt. 2022
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 22 sep. 2022 09:00

Startdatum: 03-10

Einddatum: 31-3-2023

Aantal uren week: 36 uur

Inschaling: schaal 13

 

Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever.

Sollicitatiegesprekken: 23-9 bij voorkeur fysiek.

 

 

 Wat ga je doen

De HR Business Partners zijn volwaardig sparringpartners voor directie en management bij de uitvoering van strategisch HR beleid. 

Jij bent als HR-professional,  iemand die de business van de accounts wil begrijpen en hen wil ondersteunen om hun afdelingsdoelen te halen. Hiermee draag je bij aan de organisatiedoelen. Je werkt onder andere mee aan het adviseren van managers op het gebied van personele casuïstiek en/of processen (bijvoorbeeld functioneren, verzuim, in- door- en uitstroom), waarbij jij snapt dat de manager vanuit integraal management eindverantwoordelijk is en blijft.

 

Barbara Schaap, sinds een paar jaar HR Business Partner bij gemeente Almere:

 

"Werken in het team van HR Business Partners en voor gemeente Almere voelt als werken met een gezonde dosis humor, scherpte en resultaatgericht bijdragen aan de complexe opgaven waar Almere voor staat."

 

Meer over HRM-JZ en het team HR Business Partners

Als HR Business Partner ben je onderdeel van het Team Beleid & Advies van de afdeling Humanresourcemanagement-Juridische zaken (HRM-JZ). Ons team bestaat uit zeven HR Business Partners en drie beleidsadviseurs. De totale afdeling HRM-JZ bestaat uit ongeveer 95 professionals.

 

Wij, HR Business Partners, werken hard maar vooral met veel plezier en lol met elkaar samen en vullen elkaar aan voor wat betreft persoonlijkheid, talent en kennis. Op HRM-vlak staan we niet stil en zijn we de spil van de organisatie. We zijn als organisatie aan het veranderen. Door continue focus op professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, is de afdeling HRM-JZ een dynamische, vaak hectische en uitdagende omgeving.

  

Meer over Almere

Almere is in meer dan 40 jaar tijd uitgegroeid tot een kleurrijke stad met ruim 200.000 inwoners. Een aantrekkelijke stad voor iedereen, ook voor wie hier wil werken en ondernemen. Met 2000 collega’s werken wij voor de inwoners en bedrijven in de stad. Ontwikkeling en gemeente Almere gaan hand in hand.

 

Wie ben jij

Je bent een ervaren HR business partner met bij voorkeur gemeentelijke ervaring. Je bent een aanpakker met operationele, tactische en strategische kwaliteiten kwaliteiten en met implementatiekracht. Jij weet als geen ander de verbinding te leggen en je durft je uit te spreken, je hardop te verwonderen, te spiegelen en te interveniëren. Jij krijgt energie van het behalen van resultaten, van het mee ontwikkelen van de organisatie en van medewerkers. Je wordt verantwoordelijk voor twee accounts en gaat aan de slag met strategische personeelsplanning.

 

Je bruist van de energie en je vindt het fijn om in het diepe gegooid te worden, waarbij je altijd terug kan vallen op de HR Business Partner, maar ook andere collega`s van HRM. Je hebt humor, flair en weet te prikkelen. 

Wij garanderen je: bij ons kun je helemaal jezelf zijn, zonder keurslijf en met oprechte interesse van collega`s in wie jij bent en hoe jij wil bijdragen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten