Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance HR business partner (28 uur, zzp)

Geplaatst 23 dec. 2022
Project ID: YIS 9125960
Plaats
Waalre, Noord-Brabant
Uren
28 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 1 apr. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 dec. 2022 12:00

Startdatum: z.s.m. 

Einddatum: 1-4-2023

Mogelijkheid tot verlenging: ja

Uren: 28 uur per week

Functieschaal: 10 medior

Tarief: passend bij kennis en werkervaring



Als HR Business Partner werk je close samen met managers en medewerkers in de organisatie, werk je aan verschillende HR projecten en draag je bij aan de employee experience van al onze collega s. In deze zelfstandige en brede HR rol schakel je continue tussen operationele, tactische en strategische vraagstukken en geef je gevraagd en ongevraagd advies. Je ontwikkelt HR beleid in de volle breedte op in door en uitstroom en je monitort de effecten hiervan in de praktijk. Je hebt oog voor processen en procedures, het kan altijd beter! Ook lever je een actieve bijdrage aan het regionetwerk, bestaande uit het regio overleg, samenwerkingen met andere gemeenten en externe partners. Daarnaast ken je de trends en ontwikkelingen in je vak en weet je deze te vertalen naar de Waalrese praktijk.

Daarnaast

  • Adviseer en coach je managers en teammanagers.

  • Bewaak je de gestelde HR budgetten.

  • Houd je het formatie en bezettingsoverzicht actueel en adviseer je hierover aan MT.

HR is onderdeel van team Strategie, Bestuur en Ondersteuning en is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering (SBO). Team SBO bestaat op dit moment uit ongeveer 18 medewerkers. Het team kent de taakvelden Juridische Zaken, Communicatie, HR, Bestuurssecretariaat en Strategie.

Je werkt nauw samen met je collega HR Business Partner.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten