Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance HCL portal/WCM specialist, Belastingdienst (zzp)

Posted Oct 3, 2022
Project ID: YIS 9121682
Location
Apeldoorn , Gelderland
Duration
Start date: Nov 1, 2022
Hours/week
34 hrs/week
Payrate range
70 - 80 €/hr

Belastingdienst

Uren per week: 34,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 80,00

Startdatum inzet: 1-11-2022

Tijdelijke functie, met optie op vast

 

Je komt te werken in/voor scrumteams binnen de afdeling Interactie Online dat zich focust op de ontwikkeling en in standhouding van interactievoorzieningen. Dit zijn teams van specialisten die gespecialiseerd zijn in webtechnologie. Binnen deze teams is ruimte voor een lead-engineer die technische uitdagingen niet uit de weg gaat en die het leuk vindt om samen met collega’s complexe vraagstukken op te lossen in de meest brede zin van het woord. Complexiteit waarbij security, schaling, robuustheid in combinatie met grote hoeveelheden data en gebruikers altijd de rode draad vormt. De HCL Specialist is daarbij vooral uitvoerend, ondersteunend en coördinerend bezig. Er zijn raakvlakken met portalen- en formulierenteams binnen Interactie Online. Samen met collega’s werk je aan het hele ontwikkeltraject t.w. refinement van de opdracht, begroten en plannen van taken, ontwikkelen en testen tot en met het demonstreren van de functionaliteit aan de gebruikers.

 

We zoeken een ervaren HCL Portal/WCM specialist. Je werkzaamheden bestaan uit het naar procutie brengen van HCL producten op Open Shift, het inrichten, coordineren en ondersteunen (juist) gebruik van HCL Producten, het maken en beheren van pipelines t.b.v. HCL producten en het meetbaar maken en houden HCL producten en toepassingen. 

 

Je bent een specialist die ervaring heeft met HCL Websphere Portal en Web Content Manager HCL Lightweight Enterprise Apps (LEAP) (Must). Mindbreeze Enterprise Search, Matomo Web Analytics Tooling, Wordpress WCM en Moodle, Quark XML Authoring en Publishing engine en van de ondersteunende producten en technologieën als Openshift Container Technologie, Linux (Redhat) op IBM Pure Application System (IPAS), Ansible – Jenkins – Tekton t.b.v. CICD pipeline, IBM Secure Access Manager t.b.v. Authenticatie en Autorisatie vraagstukken 

Programmering in Javascript, Python en Script t.b.v. deployment en security is een pre. Vanzelfsprekend ben je in staat om samen te werken met collega's binnen en buiten het team, maar ook zelfstandig werken behoort tot je competenties.

 

Achtergrond Opdracht

Binnen de Generiek Portaal ART is er slechts 1 HCL Portal specialist aanwezig. Dat is een single point of Succes en daarmee is de ART en de ontwikkelingen die er aan zitten te komen kwetsbaar. Vandaar dat er expertise/capaciteit bij wordt ingehuurd.

 

Functievereisten:

 • HBO – Bachelor in ICT
 • HCL Websphere Portal en Web Content Manager
 • HCL Lightweight Enterprise Apps (LEAP)
 • Agile Certificering

 

Functiewensen

 • Openshift Container Technologie
 • Linux (Redhat) op IBM Pure Application System (IPAS)
 • Ansible – Jenkins – Tekton t.b.v. CICD pipeline
 • IBM Secure Access Manager t.b.v. Authenticatie en Autorisatie vraagstukken
 • Programmering in Javascript, Python en Script t.b.v. deployment en security HCL Websphere Portal en Web Content Manager
 • HCL Lightweight Enterprise Apps (LEAP)
 • Mindbreeze Enterprise Search
 • Matomo Web Analytics Tooling
 • Wordpress WCM en Moodle
 • Quark XML Authoring en Publishing engine
 •  

We werken in een scaled Agile omgeving met SAFe en we willen in onze voortbrenging doorgroeien richting Continuous Delivery en versnellen en verbeteren. We stellen het op prijs als je daarin wilt meedenken.

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. 

 

 

Similar projects

+ Search all projects