Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance handhavingsjurist (zzp)

Geplaatst 7 feb. 2023
Project ID: YIS 9128173
Plaats
Beek en Donk, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 15 feb. 2023
Einde: 30 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 feb. 2023 13:00

Startdatum: zsm 

Einddatum: 30-7-2023

Uren: 36

Functieschaal: 9

Thuiswerken: Ja, 2 dagen per week op kantoor aanwezig

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Wat ga je doen als Handhavingsjurist?

Als Handhavingsjurist heb je een spilfunctie binnen het team Toetsing en Handhaving en ben je sparringspartner voor jouw teamgenoten. Als het gaat om de uitvoering van de wettelijke handhavingstaken van burgemeester en college, weet jij als geen ander hoe je hen het beste kunt ondersteunen en adviseren op basis van de Algemeen Plaatselijke Verordening en andere bijzondere wetgeving.

Specifiek houdt jij je ook bezig met handhavingszaken die te maken hebben met milieu zaken. Je bereidt handhavingsbesluiten voor, adviseert hierover zowel mondeling als schriftelijk. Je stelt dwangsommen en ingebrekestellingen op. Zo nodig vertegenwoordig jij het college bij bezwaar- en beroepsprocedures. Als laatste draag je bij aan de voorbereiding en uitvoering van acties in Laarbeek die voortvloeien uit diverse handhavings-zaken.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde juridische opleiding (minimaal HBO);

  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring in het bestuursrecht en het veiligheidsdomein; Je hebt kennis van en inzicht in het functioneren van het lokale openbaar bestuur en beschikt over uitstekende adviesvaardigheden;

  • Je bent bekend / hebt ervaring in het werken in een politiek bestuurlijke omgeving en de dynamiek die dat met zich meebrengt;

  • Je beschikt over een helicopterview.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten