Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance handhaver (zzp)

Geplaatst 26 mei 2023
Project ID: YIS 9134165
Plaats
Panningen, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 jun. 2023 14:00

Startdatum: 1-7-2023

Duur opdracht: 31-12-2023

Uren p week: 36 per week.

Functieschaal: 9

Tarief: indicatie € 69,- (je kan meer/minder bieden, de opdrachtgever zal dit beoordelen en vergelijken met andere kandidaten).




HANDHAVER FYSIEKE LEEFOMGEVING 

  • Ben jij een verbinder die zorg draagt voor een veilige fysieke leefomgeving?

  • Geef je ruimte als het mogelijk is en durf jij de grens te trekken als het nodig is?

  • Voel jij de ruimte in je netwerk om samen de juiste acties te ondernemen?

  • Denk jij integraal in het belang van ons leefmilieu?

  • Ben jij een ervaren milieuhandhaver op HBO niveau?

  • Wil je werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je jezelf mag ontwikkelen?

 

Trek dan je stevige schoenen aan en meld je bij ons aan, we willen graag kennis met je maken!

 

Wie zijn wij?

Het team vergunningen, toezicht, handhaving en veiligheid bestaat uit 40 collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor:

- de uitvoeringstaken op het gebied van de fysieke leefomgeving/bijzondere wetten;

- het beleid en uitvoering op het gebied van Openbare Orde en Veiligheid.

 

De juridische en administratieve ondersteuning is ook binnen het team georganiseerd. Het cluster toezicht en handhaving bestaat uit 6 toezichthouders en 2 handhavers. Wij werken samen met collega’s binnen de gemeente en met onze partners daarbuiten, omdat wij geloven in de kracht van samenwerking. Betrokkenheid en netwerkgerichtheid zijn competenties die bij ons dan ook hoog in het vaandel staan.

 

Wat ga je doen?

Als handhaver (met BOA domein 2) word je samen met de andere 2 collega handhavers integraal ingezet op de handhavingstaken binnen de gemeente Peel en Maas.

Het betreft zowel bestuursrechtelijke als strafrechtelijke handhavingstaken.  In een geval van een toezichttraject neem jij het stokje over van de toezichthouder en treed je op als handhaver als dit voor de verdere afhandeling van het proces noodzakelijk is.

Je voert handhavingswerkzaamheden uit, vooral op de milieu basistaken en kijkt integraal naar de andere omgevingswet aspecten. Naast reguliere controles kun je ook ingezet worden bij het integraal voorbereiden van casussen waarbij meerdere partners aansluiten in het kader van de aanpak van ondermijning (zowel lokaal als regionaal).

 

Wie zijn wij

Wij zijn jong, ambitieus en vernieuwend. Zelfsturing is hier zo ongeveer uitgevonden en daar zijn we trots op. Onze inwoners en ondernemers denken zelf na over de toekomst van hun dorp en weten elkaar te vinden. Peel en Maas geeft ruimte, en inwoners en ondernemers beleven die ruimte!

We koesteren de kleinschaligheid en de menselijke maat die past bij een plattelandsgemeente. Die sfeer van ambitie, vernieuwing maar ook nuchterheid vind je terug in onze organisatie. Openheid, vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken zijn kenmerkend voor ons. Hiërarchie vinden we niet zo belangrijk. Het Huis van de Gemeente is een werkomgeving die dit letterlijk mogelijk maakt.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten