Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance handhaver (ZZP)

Geplaatst 8 dec. 2021
Project ID: YIS 9105950
Plaats
Ridderkerk
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 3 jan. 2022
Einde: 3 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 15-12 9:00

Aantal uren p/w: 30-36
Duur: 3 maanden met optie op verlenging

Startdatum inzet: 3-1-2022

 

Wij zijn op zoek naar een Handhaver bij de SDD met kennis en ervaring met Vermogen Buitenland.

Je bent een handhaver die onderzoek doet naar de rechtmatigheid van bijstandsuitkeringen en vermogen buitenland. Je hebt  een 'open mind', bent communicatief sterk en gericht op samenwerking. Je bent professioneel en respectvol naar onze klanten.


Als handhaver onderzoek je de rechtmatigheid van bijstandsuitkeringen op basis van onderzoek, gesprekken, waarnemingen en huisbezoeken. Je bent in staat om handhaving in een brede context te bezien, wat een nauwe interne en externe samenwerking verlangt. Intern betreft dit niet alleen je collega's binnen het team Handhaving, maar ook andere afdelingen zoals de Front Office, Back Office en Bezwaar en Beroep. Extern onderhoud je contact met diverse organisaties zoals de gemeente, belastingdienst, politie, woningstichtingen en andere hulpverleningsinstanties of maatschappelijke organisaties.

In de onderzoeken confronteer je in geval van onrechtmatigheid of fraude, de klant op een professionele en respectvolle manier met jouw bevindingen.


Na je onderzoek zorg je voor een nauwkeurige, objectieve en feitelijke rapportage. Afhankelijk van je bevindingen adviseer je vervolgens de regisseur Werk & Inkomen of de consulent WMO of ABS over de vorm van beëindiging, wijziging, terugvordering of ongewijzigde voortzetting van de uitkering.

Tot slot maak je als handhaver deel uit van een intern Multi Disciplinaire Team (MDT). Binnen de Sociale Dienst Drechtsteden willen we hiermee door bundeling van verschillende vakgebieden een brede, accurate dienstverlening verzorgen.
  
Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten