Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance GIS Specialist (zzp)

Geplaatst 6 dec. 2022
Project ID: YIS 9125015
Plaats
Sliedrecht, Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 13 dec. 2022
Einde: 5 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 12 dec. 2022 12:00

Startdatum: zsm

Duur voor nu: 3 tot 4 maanden

Schaal: 10

Aantal uren: 32-36 uur per week


Let op: het functioneel beheer van deze functie is ondergeschikt aan de ervaring met de systemen: ArcGIS desktop en ArcGIS online portal en kennis van FME. Zonder deze ervaring heeft reageren geen zin.

Jouw werkzaamheden

Je houdt je bezig met het (functioneel) beheren van geografische informatiesystemen en met het analyseren, verrijken en presenteren van meervoudige, specialistische administratieve en geografische gegevens. Deze gegevens ontsluit je door middel van GIS om in te zetten zowel binnen het stelsel van basisregistraties en interne werkprocessen als bij externe organisaties in data- en visuele ondersteuning voor het nemen van (beleids)beslissingen. Je adviseert over de gebruiksmogelijkheden van ruimtelijke informatie zodat GIS maximaal rendeert. Je ontwikkelt op verzoek of op eigen initiatief vernieuwende toepassingen met GIS en ruimtelijke informatie en neemt deel aan projecten op regionaal niveau.


Je plek in de organisatie

Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden (GBD) is per 1 januari 2022 onderdeel geworden de servicegemeente Dordrecht. De processtroom Ruimtelijke informatie maakt onderdeel uit van het team Basisregistraties, Ruimtelijke informatie en Waardebepaling (BR&W) binnen de Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden.

Gemeenten hebben een groot deel van taken op het gebied van basisregistraties en ruimtelijke informatievoorziening (Geo-domein) bij de GBD georganiseerd. Het is de ambitie van Ruimtelijke informatie om meerwaarde te leveren bij de producten en diensten van de samenwerkende organisaties in de Drechtsteden.


Functie-eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau

  • Je hebt een relevante HBO opleiding (bijv. Geodesie/Geo-informatica)

  • Je hebt kennis van en inzicht in geautomatiseerde gegevensverwerking en analyse van data

  • Je hebt kennis van en inzicht in het stelsel van basisregistraties en hun gegevensmodellen

  • Je hebt kennis van GIS-viewers, CAD- en GIS software, met name ArcGIS Desktop en ArcGIS Online portal

  • Je hebt affiniteit met ruimtelijke ordening

  • Je hebt kennis van FME, SQL

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten