Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance gezins- en jongerencoach (ZZP)

Geplaatst 26 nov. 2021
Project ID: YIS 9105220
Plaats
Asten
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 6 dec. 2021
Einde: 3 jun. 2022
Tarief
45 - 60 €/uur

Sollicitatie deadline: 1-12 15:00

Startdatum: z.s.m.
Duur opdracht: 6 maanden
Uren p week: 8-16 uur

Schaal : 9

 

Wie zijn wij?  

De gemeenschappelijke regeling Peelgemeenten is het ambitieuze samenwerkingsverband van de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. Sinds 1 januari 2017 trekken wij samen op in de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning, Jeugdwet, Bijzondere bijstand, Minimaregelingen en Schulddienstverlening. Onze jonge, dynamische organisatie telt circa 100 collega’s en kenmerkt zich door een platte structuur. De aansturing gebeurt door het Management Team, dat bestaat uit 3 teammanagers en de algemeen directeur.  


Onze missie en visie  

Onze missie is het stimuleren van de zelfredzaamheid van onze inwoners. Ook ondersteunen wij hen wanneer hun zelfredzaamheid in het gedrang komt. In de visie van Peelgemeenten is het lokaal organiseren van de dienstverlening, dicht bij onze bewoners, sterk verankerd. Daarom is elk van onze consulenten werkzaam in één van de 5 lokale gebiedsteams. Als team werken zij actief samen met alle lokale organisaties die inwoners met zorgvragen en/of financiële problemen ondersteunen. Voor de backoffice-functies geldt Deurne als standplaats. Voor de standplaats ASTEN zijn wij op zoek naar een:      
 

Gezins- en jongerencoach  

8-16 uur per week, functieschaal 9 
 

Jouw uitdaging  

De Gezins- en Jongerencoach (GJC) is het eerste aanspreekpunt. De GJC zorgt voor alle vormen van ondersteuning en hulp, van preventie tot complexe situaties. Je belangrijkste taken zijn: 

·       Je adviseert en informeert jeugdigen en ouders/opvoeders.

·       Je biedt begeleiding en ondersteuning aan de jeugdige en het gezin 

·       Je stelt een plan van aanpak op en voert de regie over de hulpverlening vanuit dit plan van aanpak.  

·       Je bewaakt de voortgang en draagt zorg voor de afhandeling van de acties uit dit plan van aanpak. 

·       Je bevordert de samenwerking tussen betrokken organisaties. 

·       Je pakt de zorgmeldingen vanuit Veilig Thuis en de crisisafhandeling vanuit Spoed voor Jeugd op. Je voert de ketencoördinatie uit vanuit het  signaleringssysteem Zorg voor Jeugd en kunt (mogelijk) ingezet worden als zittingsvertegenwoordiger. 

 

Jouw profiel  

·                Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante opleiding.  

·                Je hebt kennis en minimaal twee jaar ervaring in het werken met gezinnen en jeugdigen. 

·                Je hebt een SKJ/BIG registratie.  

·                Je bent stressbestendig en werkt oplossingsgericht. 

·                Je bent in staat om ‘door te pakken’, hebt een er- op- af mentaliteit en durft beslissingen te nemen in moeilijke en complexe situaties. 

·                Je legt en onderhoudt gemakkelijk contacten en hebt uitstekende mondelinge communicatieve vaardigheden.  

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten