Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance gegevensbeheerder BAG / WOZ (zzp)

Posted Sep 14, 2022
Project ID: YIS 9120800
Location
Gorinchem, Zuid-Holland
Timeline:
5 months
Starts: Oct 24, 2022
Ends: Mar 14, 2023
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 14, 2022 3:00 PM

Aantal uur: 24 per week

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: februari 2023 met kans op verlenging

Thuiswerken toegestaan: ja

 

Voor deze rol zoeken wij echt een medior kandidaat die zelfstandig kan werken.

Binnen het team Financiën is de functie beheerde BAG / WOZ  vacant met als pré dat iemand ook beschikt over kennis van BRK (basisregistratie kadaster)

 

De medewerker

Wij werken met onze medewerkers aan een positieve, proactieve en professionele organisatie. Met de kernwaarden ‘vertrouwen’ en ‘verantwoordelijkheid’ bouwen wij aan een werkomgeving waarin we de verantwoordelijkheid voelen en nemen, waarin vakoverstijgende samenwerking vanzelfsprekend is en waarin er vertrouwen is. Denken in kansen en het goede doen waarbij fouten maken mag. Daarvoor zijn de kernvaardigheden ‘klantgerichtheid’, ‘dialoog voeren’ en ‘feedback geven’ van belang.

 

Het team

Het team Financiën (circa 23 fte) bestaat uit de clusters administratie, commercieel vastgoedbeheer, planeconomie, planning- en control en belastingen. Het team staat voor de uitdaging om te moderniseren, de aansluiting te vinden met de grote veranderingen die spelen op diverse beleidsterreinen en deze op de juiste wijze te begeleiden en faciliteren. Het doorvoeren van procesverbeteringen en het meenemen van het team in die verbeteringen is een continue uitdaging.

Het cluster belastingen (circa 5 fte) is o.a. verantwoordelijk voor de heffing en inning van de diverse gemeentelijke belastingen en voor de uitvoering van de Wet WOZ en de Basisregistratie Adressen en Gebouwen.

 

 

"Als beheerder Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, compleetheid en actualiteit van de BAG.  

 

  • die gegevens in het kader van de Wet Basisregistratie Adressen en Gebouwen verzamelt, beoordeelt en verwerkt;
  • die de interne en externe terugmeldingen afhandelt en de afgesproken procedures bewaakt;
  • die de jaarlijkse mutatiesignalering verwerkt;
  • die op de hoogte is en blijft van laatste ontwikkelingen op het gebied van BAG.
  • die enkele jaren ervaring heeft als beheerder Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG)
  • Het beoordelen en verwerken van WOZ mutaties;
  • Zorg voor de kwaliteit, tijdigheid en volledigheid van de WOZ;
  • Vragen beantwoorden van burgers en bedrijven;

 

Similar projects

+ Search all projects