Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance gedragswetenschapper (zzp)

Geplaatst 9 nov. 2023
Project ID: YIS 9143074
Plaats
Hardinxveld-Giessendam
Uren
20 uur/week
Periode
1 jaar, 1 maand
Start: z.s.m.
Einde: 23 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 jan. 2024 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur: 6 maanden

Richttarief 75,- per uur

Uren: 16 tot 20 uur per week


Gedragswetenschapper Sociaal Team


Waar kom je te werken?

Het Sociaal Team is onderdeel van het de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Het team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn van de gemeente en medewerkers die vanuit verschillende organisaties worden gedetacheerd naar de gemeente. Alle medewerkers in het basisteam werken vanuit een T-profiel. Dat betekent een basiskennis op het gehele sociale domein met een specialisatie in doelgroep of problematiek. Er zijn medewerkers die zich voornamelijk richten op kortdurende interventies en begeleidingstrajecten. Daarnaast bestaat een groot deel van het team uit medewerkers die zich richten op de waakvlam doelgroep. Dit zijn vaak langdurig, maar laag frequente contacten, waar vaak een chronische beperking zorgt voor de problematiek.

Wie zijn wij?

Als organisatie stellen wij de inwoners en bedrijven centraal. We sluiten hierop aan met een moderne en vernieuwende netwerkorganisatie. We hebben een platte structuur met korte lijnen en een hoog loyaliteitsgehalte. De organisatie kenmerkt zich door een sterke band tussen medewerkers. We werken vanuit vertrouwen en benaderen elkaar ook op die manier.

We kiezen voor persoonlijk leiderschap in plaats van hiërarchisch leiderschap: je neemt regie over je werk en geeft daarmee leiding aan jezelf in plaats van je te laten leiden door een ander. Dit doe je door je talenten, drijfveren en valkuilen te kennen. Het Odin Development Compass (ODC) helpt je daarbij. We nemen deze meting bij alle nieuwe collega's af.

Wat ga je bij ons doen?

De gedragswetenschapper ondersteunt de sociaal werkers van het sociaal team. Hij of zij is sparringpartner voor de sociaal werkers en heeft een coachende rol. De gedragswetenschapper geeft gevraagd en ongevraagd advies over cases, draagt bij aan het beperken van instroom naar de gespecialiseerde zorg en het bevorderen van uitstroom van zwaardere zorg naar lichtere ondersteuning.


Wat zoeken we in jou als persoon?

Wij zoeken iemand die denkt in mogelijkheden en creatief is, maar die ook een kritische blik heeft. Iemand die kansen ziet voor transformatie van de zorg en niet bang is voor verandering, maar die omarmt en uitdraagt. Je bent een stevige persoonlijkheid die het leuk vindt om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het Sociaal Team.

Functie-eisen

  • WO-diploma, passend bij het werkveld.

  • SKJ-registratie

  • Ervaring in het herkennen van en omgaan met veiligheidsvraagstukken

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten