Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance gedragswetenschapper (zzp)

Posted Aug 18, 2022
Project ID: YIS 9119632
Location
Hardinxveld-Giessendam , Zuid-Holland
Duration
4 maanden
(Aug 31, 2022 - Jan 2, 2023)
Hours/week
16 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 25, 2022 12:00 PM

Aantal uren: 16

Startdatum: Z.s.m., tot einde jaar.

Richttarief: €75,- (op basis van all-in tarief inclusief reiskosten, exclusief BTW)

Vacature: Gedragswetenschapper Sociaal Team

Reden inhuur: Uitbreiding teamVoor het Sociaal Team Hardinxveld-Giessendam zoeken wij een gedragswetenschapper met een relevante WO-opleiding en SKJ registratie.Het Sociaal Team ondersteunt inwoners van onze gemeente van 0 tot 100 jaar volgens het principe één gezin, één plan, één regisseur. Wij werken vanuit de lokale visie sociaal domein. De leidende principes hierbij zijn:
 

-       Ons vertrekpunt: de inwoner zelf en een 'levensbrede' mensvisie

-       Eigen kracht en meedoen naar vermogen

-       Preventie en vroegsignalering: voorkomen is beter dan genezen

-       Normaliseren en accepteren: goed is goed genoeg

-       Toegankelijke, passende ondersteuning en maatwerk

-       Sociaal Team als drijvende kracht achter vernieuwingDe gedragswetenschapper zal advies uitbrengen aan het Sociaal team ter ondersteuning van de leidinggevende van het Sociaal Team. ondersteunt de sociaal werkers in het Sociaal Team bij hun cases. Het zwaartepunt zal in de praktijk bij de jeugdzorgcases liggen. Hij of zij is sparringpartner voor de sociaal werkers en heeft een coachende rol. Geeft gevraagd en ongevraagd advies over cases, draagt bij aan het beperken van instroom naar de gespecialiseerde zorg en het bevorderen van uitstroom van zwaardere zorg naar lichtere ondersteuning.

 

 

Wie ben je?
 

Wij zoeken iemand die denkt in mogelijkheden en creatief is, maar die ook een kritische blik heeft. Iemand die kansen ziet voor transformatie van de zorg en niet bang is voor verandering, maar die omarmt en uitdraagt. 

Je bent een stevige persoonlijkheid die het leuk vind om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het Sociaal Team. 

Functie-eisen


WO-diploma, passend bij het werkveld.

  • SKJ-registratie (graag dit duidelijk vermelden in CV of motivatiebrief)
  • Ervaring in het herkennen van en omgaan met veiligheidsvraagstukken 

Similar projects

+ Search all projects