Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance gebouwenbeheerder / mdw vastgoed (zzp)

Geplaatst 19 jul. 2022
Project ID: YIS 9118215
Plaats
Reusel, Noord-Brabant
Uren
4 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 aug. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 jul. 2022 14:00

Periode:  per direct, tot eind 2022, voor 4 uur per week.

De 4 uur per week zijn flexibel, en zelf in te vullen, al naar gelang de werkzaamheden.

Indicatief tarief: 62,50. Je bent echter vrij aan te bieden met tarief dat aansluit bij jouw kennis en ervaring, het betreft weinig uren  en zelfstandigheid wordt gevraagd.

 

 

We zoeken een medewerker vastgoed cq gebouwenbeheerder. 

Het gaat om ondersteuning bij het beheren van ca. 10 gemeentelijke gebouwen. Hiervoor is in 2020 een meerjarenonderhoudsprogramma opgesteld en dit moet verder worden uitgevoerd. Het achterstallige onderhoud heeft hierbij prioriteit. 

Daarnaast denk je mee bij nieuwbouwprojecten over wat zaken betekenen voor het onderhoud. Dit doe je nu specifiek bij de nieuwbouw van de Kei (multifunctioneel gemeenschapshuis). 

Ook spoedklussen bij reparatie en onderhoud aan diverse gebouwen hoort bij je taak. Je werkt veel samen met facilitaire zaken in het gemeentehuis en de diverse beheerders van de diverse gebouwen.

 

Jij neemt mee: 

  • Ervaring in een soortgelijke functie is belangrijker dan een specifieke opleiding, maar MBO of HBO bouwkunde is wel de basis voor een goed begrip van de werkzaamheden die voorliggen.
  • De 4 uur per week zijn flexibel, en zelf in te vullen, al naar gelang de werkzaamheden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten