Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance functioneel beheerder water & riolering (zzp)

Geplaatst 4 okt. 2023
Project ID: YIS 9140425
Plaats
Weert
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 16 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 okt. 2023 12:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: het gaat om een langere periode. De gemeente kan nog niet aangeven voor exact hoe lang. Maar eerder een jaar dan een maand.

Aantal uur: 36

functieschaal: 9

Tarief: tussen de 65-83 euro, het cv moet passend zijn bij het tarief

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Profiel gezocht:

Ze zoeken kandidaten die echt ervaring hebben met het beheren en onderhouden van het riool stelsel. Ze dienen een eigen toekomstprogramma te kunnen opstellen ook hoe om te gaan met schade bijvoorbeeld, of welk soort riool moet waar komen. Kandidaten die uit de ingenieurswereld komen mbt riool of inspectiebedrijf zouden ook goed op deze rol kunnen passen.




Maak kennis met de afdeling Openbaar Gebied, in het bijzonder het team Verkeer & Infratechniek, een betrokken en enthousiast afdeling die zich met veel ambitie inzet voor Weert. Wij zijn een hechte en ondersteunende afdeling met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en waarbij we als collega’s klaar staan voor elkaar, in voor- en tegenspoed. Onze afdeling is verantwoordelijk voor een duurzaam en veilig beheer en onderhoud van de openbare ruimte van de gemeente Weert. Denk hierbij aan infrastructuur, groeninrichting, riolering, waterhuishouding, technische installaties, recreatieve voorzieningen, straatreiniging, parkeren, evenementen en afvalinzameling.


Deze taken doen wij samen met ongeveer 35 collega’s en werken hierbij nauw samen met andere afdelingen en inwoners van Weert. Over de uitvoering van de taken spreken wij graag met inwoners, bedrijven, wijk- en dorpsraden en kiezen wij steeds meer voor "gebiedsgericht werken": een werkwijze waarbij er door middel van burger- of overheidsparticipatie wordt gekeken naar mogelijkheden om taken meer over te laten c.q. over te dragen aan de samenleving zelf.

Jij maakt het verschil door:

• Jouw deskundige manier van adviseren en ondersteunen bij het opstellen van ruimtelijke ontwikkelingen, reconstructies, vergunningverlening en de afhandeling van klachten en meldingen op het gebied van riolering;

• Jouw kennis en kunde bij opstellen van het (jaarlijks) beheer- en onderhoudsprogramma en participeren in de integrale programmering. Dit wordt echt jouw ding en hier kun jij je echt in vastbijten;

• Het bewaken van de voortgang en eventueel bijsturen binnen aspecten tijd, geld, kwaliteit, organisatie en informatie met betrekking tot beheer en onderhoud van riolering. Dit is voor jou vanzelfsprekend.


We willen jou graag leren kennen als jij:

• Een passie hebt voor alles wat met riolering te maken heeft;

• Een resultaatgerichte instelling hebt en daarbij transparant bent in de dingen die je doet;

• Iemand bent die initiatieven neemt, zelfstandig werkt, snel schakelt en stevig in je schoenen staat;

• Een proactieve instelling hebt, gecombineerd met een gezonde dosis werklust.

Het is helemaal fijn als je:

• HBO werk- en denkniveau hebt en een bij de functie passende opleiding hebt afgerond;

• Ervaring hebt binnen het vakgebied van riolering. Dit is een must;

• Bekend bent en kunt werken met softwareprogramma's als MS Office, RioVIS/RioGL, Obsurv, Kikker, AutoCAD/Microstation;

• Bezit over relevante en aantoonbare werkervaring in de te verrichten taken en werkzaamheden, bij voorkeur tenminste 5 jaar.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten