Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance functioneel beheerder sociaal domein (zzp)

Geplaatst 3 okt. 2023
Project ID: YIS 9140507
Plaats
Hoorn, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
9 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 16 jul. 2024
Tarief
60 - 84 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 12 okt. 2023 14:45

Startdatum inzet: z.s.m.

Einddatum inzet: 16-7-2024

Uren per week: 24,00

Standplaats: Hoorn

Max tarief: € 77,00

Fysieke aanwezigheid is fijn, maar deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

De opdrachtgever verzoekt expliciet om een (korte) motivatiebrief toe te voegen. Ook dien je daarin aan te geven waarom je eventueel niet op locatie zou kunnen/willen werken en hoe de verhouding thuiswerken/op locatie voor jou zal uitvallen.

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst.

Gesprekken zullen plaatsvinden in week 41/42



Hoorn

Bij de gemeente Hoorn werken we samen met inwoners, ondernemers en organisaties aan de toekomst van de stad. We werken ondernemend, open en met plezier met en voor onze ruim 72000 inwoners. Hierbij staan lef, werken vanuit eigen kracht, ja denken en denken vanuit de stad centraal. Samen met ruim 500 collega’s doe je werk dat ertoe doet en kun je het verschil maken.


Volgens onze medewerkers hoort de gemeente Hoorn bij de Beste Werkgevers van Nederland. Hier zijn we trots op. De historische havenstad Hoorn is niet alleen een fijne plek om te wonen en te bezoeken, maar ook om te werken.

 

Werken bij de gemeente Hoorn is werken voor een stad met stevige ambities. De gemeente gaat in het nieuwe Coalitieakkoord voor versterking van het ondernemersklimaat door een integrale focus op economie, wonen en onderwijs. www.hoorn.nl

Functioneel Beheerder sociaal domein

Jij bent voor het domein maatschappelijke ontwikkeling samen met je collega’s in het domeinteam verantwoordelijk voor het optimaal werken van de applicaties en hiermee voor het uitvoeren van functioneel beheer. Je hebt veel contact met de gebruikers van de applicaties en zorgt ervoor dat zij hun werk efficiënt kunnen doen. Je ondersteunt de informatiemanager bij het opstellen van het informatie jaarplan voor dit domein. Je werkt samen met externe ICT-dienstverleners en onze partner RAM-IT waar dit nodig is.  

Verder: 

•   Ondersteun je gebruikers, beheer je gebruikersrechten en autorisaties en ben je betrokken bij test- en implementatieplannen 

•   Bied je tweedelijns ondersteuning bij incidenten en meldingen (applicatie gerelateerd voor jouw domein) 

•   Stel je documentatie op en onderhoud je deze 

•   Organiseer en/of geef je trainingen en werkinstructies 

•   Adviseer je over de inrichting van applicaties ter ondersteuning van processen en implementeert deze 

•   Pre - kan je een SCRUM Master achtige rol in het domein team vervullen

Informatie over het team:

De gemeente werkt aan onderwerpen als jeugd, WMO, onderwijs en werk en inkomen. Deze onderwerpen zijn ondergebracht in het domein Maatschappelijke Ontwikkeling. Ook sport, kunst en cultuur horen bij dit domein.  

Je gaat werken voor het Team Informatievoorziening. We zorgen voor ICT waarmee alle collega’s binnen de gemeente efficiënt kunnen werken en de dienstverlening aan inwoners en ondernemers digitaal, eenvoudig en veilig wordt aangeboden. Binnen team informatievoorziening werken we met domein teams. Jij gaat onderdeel uitmaken van het domein maatschappelijke ontwikkeling. Dit team wordt aangestuurd door de informatiemanager. Hierdoor zorgen we gezamenlijk voor de ontwikkeling en beheer van een betrouwbare en moderne digitalisering van de organisatie. 

Functie-eisen

•   Heb je een HBO-opleiding, functiegericht is een pré 

•   Heb je kennis van BISL en ITIL, certificering is een pré 

•   Heb je ervaring met het leiden van (kleine) projecten en coördineren van wijzigingen 

•   Heb je ervaring met agile werken 

•   Heb je kennis van en ervaring met applicaties in het sociaal domein 

o   Mens Centraal (Xxllnc), PDC (Xxllnc) en LBA (Leerlingen Basis Administratie) of de Suite voor Sociaal domein (Centric) zijn een grote pré.  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten