Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance functioneel beheerder gegevensmakelaar / data-integratie voorzieningen (zzp)

Geplaatst 14 aug. 2023
Project ID: YIS 9138194
Plaats
Venray, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 sep. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
53 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 21 aug. 2023 12:00

Startdatum: 1-9-2023

Duur opdracht: 31-12-2023, verlenging is mogelijk

Uren p week: 32 uur

Functieschaal: 9

Tarief: 53 - 68.5 €/hr



De gemeente Venray is op zoek naar een functioneel beheerder Gegevensmakelaar / data-integratie voorzieningen. De gemeente Venray werkt intensief samen met de gemeente Horst aan de Maas, het team Informatievoorziening acteert als één team. Je werkt als functioneel beheerder binnen dit team dan ook voor beide gemeenten.



Wat ga je doen:


Je levert een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van de organisatie in de groei naar data-gedreven werken. De kerntaken en verantwoordelijkheden van de functioneel beheerder Gegevensmakelaar / data-integratie voorziening bestaan uit twee hoofdonderdelen: het kwaliteitsmanagement van de distributie en gebruik van basis- en kerngegevens en het functioneel beheer van onze centrale gegevensmakelaar omgeving.



Taken functioneel beheerder Gegevensmakelaar:


  • Je adviseert, stimuleert en enthousiasmeert de organisatie over de ontwikkeling en het gebruik van basis- en kerngegevens. Zo onderzoek je wat gebruikers nodig hebben om de informatie uit de basis- en kernregistraties toe te passen in hun processen.

  • Je zorgt voor de beschikbaarheid en distributie van basis- en kerngegevens naar de gebruikers binnen en buiten de gemeente.

  • Je monitort de kwaliteit van die gegevens en neemt corrigerende maatregelen bij geconstateerde afwijkingen.

  • Je onderhoudt de mutatieverwerking van onderdelen uit het stelsel van basisregistraties (specifiek het Handelsregister en het gebruik van buiten gemeentelijke personen via de VOA/Verzendstation voor Ontvangers en Afnemers).

  • Samen met je collega data-integratie specialist bewaak en beheer je de gegevensstromen en koppelingen met aangesloten informatiesystemen en landelijke systemen/voorzieningen.

  • Je bent verantwoordelijk voor het functioneel beheer en de ontwikkeling van de centrale gegevensmakelaar omgeving / data-integratie voorzieningen.



Zo pak je het aan:


Als functioneel beheerder Gegevensmakelaar / data-integratie voorzieningen ben je klant- en servicegericht. Je hebt een proactieve houding en bent leergierig. Daarnaast ben je analytisch, gestructureerd en kun je planmatig werken. Jouw goede communicatieve vaardigheden ondersteunen jouw aanpak.



Dit is jouw achtergrond :


  • Je beschikt over een HBO- werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding.

  • Je hebt kennis van het stelsel van basis- en kernregistraties.

  • Je hebt kennis van de gemeentelijke bedrijfsprocessen en gegevensstromen die door de ICT voorziening worden ondersteund.

  • Ervaring met onze centrale gegevensmakelaar (Makelaarsuite) en overige data-integratie voorzieningen (EnableU) of vergelijkbare applicatie is een pré.

  • Je hebt ervaring met functioneel beheer van informatiesystemen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten