Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance functioneel beheerder financiële systemen (zzp)

Posted Jan 13, 2023
Project ID: YIS 9126753
Location
Leeuwarden , Friesland
Duration
4 maanden
(Mar 1, 2023 - Jun 30, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Feb 27, 2023 4:00 PM

Startdatum: zsm

Duur: opdracht loopt in eerste instantie tot 30-06-2023

Uren: 36-40 uur per week

Schaal: 10

VOG: Deze functie kent een VOG plicht

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


De provincie heeft een divers applicatie landschap met diverse afhankelijkheden met systemen onderling alsook systemen van andere leveranciers. Jou aandacht gaat uit naar het financiële systeem bestaande uit o.a. Key2Finanicieën, Dis4Fis e.d.

Je ondersteunt gebruikers in het gebruiken van de informatiesystemen middels directe ondersteuning en handleidingen, lost incidenten op en bent daar ook het aanspreekpunt in richting de organisatie. Uiteraard volg je de status van incidenten maar ook van de wijzingen die je uitvoert of regisseert in samenwerking met collega’s en/of externe partijen. Gebruikersbeheer (autorisaties) conform beleid en richtlijnen is onderdeel van je takenpakket.

Het signaleren en (laten) uitvoeren van wijzigingen valt onder jouw verantwoordelijkheid, waarbij je oog hebt voor de wensen vanuit de organisatie maar ook autonoom de systemen naar een hoger plan weet te brengen. Waarbij je bedraagt aan een goed en efficiënt gebruik van de informatiesystemen. Met name in het laatste ligt er een grote veranderopgave om de processen van het financiële systeem verdergaand te automatiseren en optimaliseren.


Wat vragen wij

Wat freegje wy

Algemene vaardigheden

·       HBO richting bedrijfskundige informatica

·       Doener

·       Kennis van de Centric financiële applicaties is vereist.

 

Sociale vaardigheden

• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

• Samenwerken in teamverband.

• Servicegericht.

Skills

• Kennis van het beheren van informatiesystemen.

• Kennis van het toekennen van autorisaties.

• Kennis van geautomatiseerde tools voor rapportage en analyse.

• Kennis van IT-servicemanagement systemen, BISL, passieve kennis van Oracle.

 

Wat bieden wij

Wat biede wy

Werken voor de provincie Fryslân betekent werken in een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega's en veel ruimte voor jouw eigen inbreng, kennis en expertise. Een uitdagende plek binnen een vooruitstrevende, maatschappelijke organisatie waar je eigen initiatief op waarde wordt geschat. 

 

De afdeling informatie en facilitaire zaken heeft als uitdaging om continue de match de maken tussen de organisatievraag en tijdige levering van diensten, zowel in de continuïteit van diensten alsook doorlopende verbeteringen in de dienstverlening aan de provinciale organisatie. Functioneel beheer is daar een belangrijke schakel in om de concrete vragen door te vertalen naar slimme oplossingen met daarbij steeds oog te houden op het beschikbaar houden van systemen. We denken mee en dragen bij aan het gezamenlijk proces om een klant/organisatie vraag te vertalen naar een concrete en slimme oplossing binnen bestaande informatiesystemen of door de introductie van nieuwe functionaliteit en zelfs het vervangen en/of implementeren van informatiesystemen.

Similar projects

+ Search all projects