Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance functioneel beheer (zzp)

Posted Nov 30, 2022
Project ID: YIS 9124682-00003321
Location
Mierlo, Noord-Brabant
Timeline:
6 months
Starts: Dec 12, 2022
Ends: May 31, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Dec 7, 2022 10:00 AM

Startdatum: 12-12-2022

Einddatum: 31-05-2023

Functie schaal: 9 of 10

Senioriteits niveau: senior

Aantal uren per week: 36

Aantal dagen per week: 5

Richtlijntarief 73.50 euro per uur. Je mag overbieden met een tarief dat gebaseerd is op kennis en ervaring.


Coördinator/functioneel applicatiebeheerder Sociaal Domein

(36 uur per week- periode 12 dec 2022 tot 31 mei 2023)

 

Jouw nieuwe uitdaging

Als Coördinator/Functioneel Applicatiebeheerder werk je voor afdelingen in het Sociaal Domein van 4 organisaties: gemeente Nuenen, gemeente Geldrop-Mierlo gemeente Son en Breugel en Dienst Dommelvallei. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de applicaties binnen het Sociaal Domein: IParticipatie, ISamenleving, Civision en Allegro. Je bent een belangrijke schakel tussen de gebruikersorganisatie en de beheerorganisatie(4fte) die decentraal gepositioneerd is. Voor de helft van de tijd coördineer je de functioneel beheeractiviteiten en stuur je je collega-beheerders op inhoud aan. Samen met de gebruikersorganisatie prioriteer je de op te pakken verbeteringen en wensen. Daarnaast voer je zelf een gedeelte van beheeractiviteiten uit. Samen met je collega beheerders zorg je ervoor dat de systemen in het sociaal domein goed werken zodat gebruikers hun werk goed kunnen uitvoeren en management en bestuur de juiste managementinformatie krijgen. Daarin is je rol heel belangrijk!

 

Over jouw team

Je opereert vanuit Team Informatievoorziening van Dienst Dommelvallei maar je zal veelal je werkzaamheden op locatie bij één van de vier organisaties uitvoeren. Team Informatievoorziening bestaat uit 26 collega’s en voert taken uit op het valk van functioneel beheer, gegevensbeheer en systeembeer. Dienst Dommelvallei is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Nuenen, Geldrop-Mierlo en Son & Breugel.

 

Jouw taken

·       Je verbindt de functioneel beheerders binnen het sociaal domein tot een gezamenlijke beheerorganisatie die procesmatig werkt.

·       Je zorgt voor coördinatie en in samenwerking met de gebruikersorganisatie voor prioritering van de functioneel- en applicatiebeheer werkzaamheden.

·       Je inventariseert gebruikersbehoeften en draagt bij aan het verder verbeteren van het gebruik van de systemen.

·       Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen.

·       Je voert reguliere functioneel- en applicatiebeheertaken uit.


Wie ben jij?

  • Je bent een ‘senior’ op het gebied van functioneel- en applicatiebeheer in het Sociaal Domein bij gemeenten. Je hebt aantoonbare zeer ruime ervaring.

  • Je bent een sterke persoonlijkheid met overtuigingskracht.

  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Daarmee weet je mensen te verbinden en aangehaakt te krijgen.

  • Je bent in staat om werkzaamheden van jou en je collega-beheerders te coördineren en te prioriteren. Je past daarbij BISL processen zoals wijzigingsbeheer toe.

  • Je hebt een sterk analytisch vermogen.

  • Je hebt ruime kennis van en ervaring met gangbare it-componenten binnen het sociaal domein. (databases, tooling. rapportages, dashboards, SQL developer etc)

  • Je handelt organisatiebewust, passend bij onze kernwaarden.

Similar projects

+ Search all projects