Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance functie data engineer MI (zzp)

Posted Nov 14, 2022
Project ID: YIS 9123834
Location
Utrecht , Utrecht
Duration
6 maanden
(Dec 12, 2022 - Jun 12, 2023)
Hours/week
27 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Nov 18, 2022 12:00 PM

Belastingdienst B/cao

Startdatum inzet : 12 december 2022

Uren per week : 27

Standplaats (in overleg) : Utrecht

 

Je gaat aan de slag in het Cluster MI binnen DF&A. Je inventariseert welke informatie er per geselecteerde keten nodig is, je brengt de processtappen per keten in beeld en ondersteund de ketenvoorzitter in het aangeven, formuleren van de stuurinformatievraag. Het is van belang dat je kennis hebt van managementinformatie en vaardigheid in het toepassen hiervan op tactisch en strategisch niveau. Je hebt ervaring met het interpreteren van architectuur en applicatielandschappen. Je hebt kennis van datamodellering en ontwerpfuncties binnen IT. Je kennis en ervaring met het specificeren en bouwen van managementinformatieproducten.

 

Achtergrond Opdracht

Cluster MI is opgericht binnen DF&A om de binnen Programma MI/RM ontwikkelde MI producten en gestarte professionaliseringstrajecten voort te zetten.

Dit moet leiden tot een informatievoorziening die voorziet in juiste, tijdige en volledige informatie die het management van de Belastingdienst in staat stelt daarmee te plannen, sturen en te verantwoorden en zowel de opdrachtgever als de eigenaar in staat stelt zijn taak uit te oefenen. Voor deze opdracht is werkervaring met het modelleren van data, bouwen, testen en implementeren van informatieproducten een vereiste. Het cluster werkt samen met diverse onderdelen van de Belastingdienst. De competentie onderhouden van netwerken, coördineren en verbinden is onmisbaar.

  • HBO- of Academische opleiding, Informatiekunde of informatica aangevuld met meer management gerichte opleiding.
  • Werkervaring op het expertisegebied
  • Kandidaat voldoet aan de Insiderregeling Financiën 2017
  • Vaardigheden op het gebied van werkend krijgen van managementcontrol en gebruik managementinformatie
  • Kennis van informatie-analyse, Kennis van visualisatietools en dashboarding, kennis van data-analyses in relatie tot managementprocessen.

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. 

Similar projects

+ Search all projects