Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance full stack developer (zzp)

Geplaatst 30 nov. 2022
Project ID: YIS 9124613
Plaats
Den Haag, Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 dec. 2022
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 dec. 2022 10:00

Startdatum inzet: 1-12-2022

Einddatum inzet: 30-6-2023

Uren per week: 36,00

Standplaats: Den Haag


Binnen gemeente Den Haag zetten we een platform-implementatie neer voor Zaakgericht Werken. Hierbij maken we gebruik van een OpenSource MijnOmgeving (Progressive Web App / PWA), OpenFormulieren, OpenZaak, Valtimo/Camunda (processysteem). Dit platform is ook geïmplanteerd binnen andere gemeenten met exact dezelfde componenten. De inzet richt zich op de realisatie van de PWA binnen het platform van de dienstverleningsarchitectuur van de gemeente Den Haag. Concrete werkzaamheden zijn:

  • Solution design opstellen voor de epics en features, zodat deze over de verschillende business domeinen herbruikbaar zijn.

  • Refinen van de epics en features met het team.

  • Afstemming met de leverancier, waarmee we een SLA hebben voor de PWA. Vanuit gemeente Den Haag ontwerpen, refinen en bouwen we in afstemming met de leverancier nieuwe epics en features en bieden die als pull request aan voor de landelijke code base (gelijk aan Amsterdam en Utrecht).

  • Realiseren van epics en features voor de verschillende primaire processen binnen de PWA en BFF.

  • Kennis nemen van de keten binnen het platform en hulp bij trouble shooting.

Werkzaamheden

Voor ons project op het gebied van online dienstverlening en Zaakgericht Werken zoeken wij een full stack developer voor de realisatie van de nieuwe dienstverleningsarchitectuur van de gemeente Den Haag. Deze rol vereist een achtergrond in development. Hierbij is het van belang dat goed wordt samengewerkt aan de strategische doelstelling van de gemeente Den Haag. Je werkt binnen de architectuur voor online en Zaakgericht Werken. Die bestaat uit meerdere OpenSource componenten die werken conform de 5 laags-Common Ground architectuur. We bouwen binnen Den Haag ook aan het landelijke IT landschap. Wat gebouwd wordt in OpenSource. Dit landschap draait en werkt inmiddels ook bij meerdere gemeenten en wat we opleveren is robuust en schaalbaar.

Je komt te werken in een Agile team waar ook collega’s werkzaam zijn als front-end developer, test- automatiseerder, Azure DevOps engineer, maar ook een UX designer en UX researcher.

Verder werken we binnen een landelijk netwerk van andere overheden. Dit zijn gemeenten, maar ook landelijke overheden, waarmee we samen ‘B.V. Nederland’ vormen.

Developer

Als developer lever je samen met de testers goed werkende software op. Dit doe je door:

  • Development van de Back-end for Front-end (BFF) in Java/Kotlin

  • Development aan de nieuwe MijnDenHaag app (Progressive Web App) in React

  • Aansturen van de ontwikkelteams bij de leveranciers, inclusief kwaliteitscontrole

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten