Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Frontofficemedewerker Wmo (zzp)

Posted Jul 11, 2022
Project ID: YIS 9117589
Location
Capelle a/d Ijssel , Zuid-Holland
Duration
2 maanden
(Jul 20, 2022 - Sep 30, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown

Startdatum inzet: zo snel mogelijk

Einddatum inzet:  30-9-2022 

Capelle aan den IJssel/ IJsselgemeenten werken volgens het principe bring your own device (telefoon & laptop).

Schaal: 7

Uren per week: 32

 

Als frontoffice medewerker Wmo ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van administratieve taken. Ook beantwoord je vragen die telefonisch binnenkomen. Hierbij werk je nauw samen met collega’s van andere onderdelen zoals de Wmo consulenten en het KCC.

 

Concrete werkzaamheden zijn:

·        Je geeft informatie en advies op vragen van de Capellenaar.

·        Je voert zelfstandig administratieve handelingen uit bij een aanvraag zoals het verwerken van facturen in iWmo, het berichtenverkeer in iEb, mutaties, het verwerken van bruikleenovereenkomsten, Pgb taken en verwerken van zorgovereenkomsten, hercontroles voorzieningen verwerken, runs draaien en herinneringsbrieven versturen, overlijden en verhuizingen verwerken in systeem, verantwoording Persoonsgebondenbudget verwerken en archiveren.

·        Je houdt jezelf en collega’s actief op de hoogte van ontwikkelingen op het vakgebied en van externe partners en hebt en houdt kennis van de sociale kaart van Capelle aan den IJssel.

·        Je kijkt kritisch naar mogelijke verbeteringen in het uitvoeringsproces (administraties, digitalisering, enzovoorts), kan goed plannen en je eigen werk organiseren.

 

 

Jij brengt mee: 

 

·        MBO+ opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring

·        Administratief en communicatief talent en ervaring met de Suite4SociaalDomein (graag dit duidelijk maken in jouw CV of motivatiebrief).

·        Teamspeler

·        Zelfstandig werken

·        Punctueel en cijfermatig inzicht

·        Proactieve en flexibele houding

·        Oplossingsgericht

Similar projects

+ Search all projects