Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance frontend developer (zzp)

Geplaatst 22 nov. 2022
Project ID: YIS 9124282
Plaats
Apeldoorn, Gelderland
Uren
36 Uur/week
Periode
Start: 19 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorstel datum: 28 nov. 2022 12:00

Belastingdienst B/cao

Startdatum inzet : 19 december 2022

Tijdelijke functie, met optie op vast

Uren per week : 36

Standplaats (in overleg) : Apeldoorn

 

Op dit moment hebben wij frontend developers met een nieuwsgierige en pro actieve houding nodig die zich hoofdzakelijk richten op het helpen bij het bouwen van open formulieren. Deze formulieren worden gemaakt met verschillende producten. Wij werken met Bold (het Belastingdienst Design System), form.io, moderne frameworks en integratiemogelijkheden. Op het gebied van de overige tooling wordt je voor zover nodig ingewerkt.

 

Van jou als frontend developer wordt verwacht dat je deze producten op de juiste manier gebruikt met de bijbehorende technieken, en je werk documenteert. De formulieren rol je uit door een ontwikkelstraat (OTAP) en moet je onderhouden op onze ontwikkel- en test omgeving. De applicatie draait op Python en Django binnen een WebSphere Portal Server.

 

Achtergrond Opdracht

Jij gaat vanuit de IV-organisatie aan de slag voor een van de multidisciplinaire teams die in nauwe samenwerking met de KI&S-organisatie bouwen aan de nieuwe online omgeving. Binnen de directie Klantinteractie & -services (KI&S) van de Belastingdienst zorgt het onderdeel Digitaal voor de optimale inzet van de website, social media en portals van de Belastingdienst. In die omgeving kunnen burgers en bedrijven digitaal zakendoen, hun informatie inzien en eigen instellingen beheren. De multidisciplinaire teams bundelen klantperspectief en techniek bij het realiseren van generieke oplossingen en omvatten de disciplines interactie, ontwerp, redactie, frontend- en backend-development, testen en meten. We werken scaled agile als onderdeel van een releasetrain.

 

Functie-vereisten

  • Je hebt aantoonbaar HBO-werk- en -denkniveau
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt ervaring met JavaScript, en Typescript
  • Je hebt ervaring met Cross Browser Testen (pre), form.io, HTML, Javascript, CSS, WCAG, Adobe webanalytics, Tagmanager (pre), front-en frameworks en methoden.

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. 

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten