Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel specialist grondexploitaties (zzp)

Geplaatst 17 feb. 2022
Project ID: YIS 9109733
Plaats
Leeuwarden
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 mrt. 2022
Einde: 31 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 25-02-2022

Startdatum inzet: 01-03-2022

Einddatum inzet: 01-08-2022

Uren per week: 32-36

Tarief: schaal 10

 

De provincie is onder meer bezig met de aanleg of herstructurering van wegen en met de inrichting van de Natuur Netwerk Nederland. Hiervoor is grond nodig van derden. Vastgoed zorgt ervoor dat de grond wordt verworven en de overtollige gronden weer worden verkocht. Hiervoor is het nodig dat de grondadministratie perfect op orde is. We hebben iemand nodig die de zaken op orde brengt en actualiseert.

 

Deze werkzaamheden worden door de afdeling Vastgoed en Grondzaken. De afdeling richt zich op de strategische inzet van vastgoed en grond om de ambities van de provincie mogelijk te maken. De afdeling ontwikkelt zich steeds meer naar een compleet Vastgoedbedrijf waarin de financiële beheersing steeds belangrijker wordt. Wij staan aan de vooravond van de realisatie van grote opgaven rondom stikstof, veenweide en natuur waar de financiële vastgoedzaken rondom lopende en nieuwe opgaven op orde moeten zijn.

 

Vastgoed is op zoek naar een specialist die in staat is om de grondexploitaties voor infra-, veenweide- en natuurprojecten te beheren. Onze specialist houdt de verschillende grondexploitaties actueel en actief bij en rapporteert er periodiek over. Het bijhouden van de grondexploitaties omvat het verwerken van financiële cijfers en prognoses, het beoordelen van de uitkomsten en het bewaken van de aansluitingen met de gronddatabank en de financiële administratie. Hij/zij is de financiële spin in het web van de vastgoed activiteiten van de provincie. 

 

De gegevens worden verwerkt in ons vastgoedregistratiesysteem P8. Hierin worden alle transacties inclusief de benodigde financiële informatie verwerkt. 

 

Hoe?    Je hebt contact met de projectleiders en administratieve ondersteuners. Er is een nauwe relatie met interne opdrachtgevers. Voor hen stel je rapportages op. Je ontwikkelt samen jouw collega’s actief mee aan de financiële waarheid achter de grondbank en overlegt hiervoor met coördinatoren grondverwerving en grondverwervers. Je levert tevens een bijdrage aan de paragraaf grondbeleid in de provinciale begroting en onze P&C producten. Je komt te werken in het team Beheer en Uitvoering van de afdeling.

 

Wat neem je mee?

Een HBO opleiding in vastgoed en/of financiën. Ervaring in het financieel beheer van grondexploitaties is vereist. Zelfstandig en in teamverband werkzaamheden kunnen verrichten. Accuratesse is van groot belang. Stressbestendig, resultaatgericht en vertrouwenwekkend 

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten