Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel controller (zzp)

Posted Aug 24, 2022
Project ID: YIS 9119843
Location
Eindhoven , Noord-Brabant
Duration
9 maanden
(Sep 5, 2022 - May 31, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 2, 2022 2:00 PM

Start: zsm

Eind: 31-5-2023

Uren: 32-36 uur

Schaal: 11

Tarief: Passend bij kennis en ervaring van kandidaat

 

Ze zijn op zoek naar een kandidaat liefst met gemeente ervaring of provincie ervaring, maar kan ook zijn iemand met kennis vanuit de private sector. Iemand die voor vernieuwing kan zorgen, hands-on is, maar ook coördinerend.

Hybride werken is mogelijk 50/50, maar op verzoek of in piekperiode dien je extra naar kantoor te kunnen komen. Ze zijn op zoek naar iemand met ervaring waarvan de kennis up en running is, niet meer en ook niet minder. 

BBV kennis is een pré.

 

Je hebt een goede financiële basis, je bent proactief, accuraat en nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers. Word je blij van spreadsheets en heb je een analytische blik? 

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Financial controller.

 

Wie zijn wij

Zorg voor veiligheid is de drijfveer van iedere medewerker van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO). Onze organisatie staat midden in de samenleving. Ons werkveld is breed en we werken samen met tal van organisaties. VRBZO kenmerkt zich als deskundig, daadkrachtig, behulpzaam en is gericht op samenwerken. Zowel binnen onze organisatie als daarbuiten. Met meer dan 1.100 collega’s – waarvan ruim 700 brandweervrijwilligers – zetten we ons in voor de veiligheid van mensen en bedrijven in onze regio. Zij inspireren ons om te zorgen voor een veilige samenleving. Dag én nacht. VRBZO bestaat uit 4 sectoren: Risico- en Crisisbeheersing, Incidentbestrijding, Ghor & Bevolkingszorg en Bedrijfsvoering. De functie is vacant binnen de sector Bedrijfsvoering, afdeling Finance & Control. 

De afdeling Finance & Control (F&C) is verantwoordelijk voor het financieel beleid, advisering, planning & control, financieel beheer, coördinatie van - en ondersteuning bij inkoop en de coördinatie van de verzekeringen. F&C zorgt voor financieel inzicht, adviseert en ondersteunt de gehele organisatie met het nemen van beslissingen die financiële gevolgen kunnen hebben.

 

Wat ga jij bijdragen:

• Je bent verantwoordelijk voor de financiële processen binnen afdeling financiën en control.

• Voor een deel van de processen betekent dit dat je vooral een coördinerende rol vervult, een ander deel van de processen voer je zelf uit.

• Je verantwoordelijk voor een goede jaarrekeningcontrole en coördineert en begeleidt de controles van de externe accountant.

• Je zorgt voor de financiële onderdelen van de begroting en voor de financiële onderdelen van sturingsrapportages.

• Bij complexe financiële dossiers treed je op als adviseur.

• Je vervult een sleutelrol naar de collega van de Interne Controle en naar de accountant.

• Bijhouden relevante (verslaggevings-) wet- en regelgeving en effecten verwerken in beleid, processen en instructies.

• Je mag een positieve betweter zijn, maar hebt altijd oog voor de relatie! 

 

 

Wie zoeken wij:

• Je hebt kennis van financial control en audit met aantoonbare en relevante opleidingen (accountancy/controlling) en werkervaring op HBO+/WO niveau. Ervaring met het BBV is een pré.

• Je hebt een duidelijke visie op financial control en audit en bent analytisch, betrouwbaar en besluitvaardig.

• Je bent een stevige persoonlijkheid die gevraagd en ongevraagd advies geeft.

• Je weet je boodschap af te stemmen op de behoeften van de verschillende doelgroepen.

• Je hebt lef en humor en gaat een stevige discussie niet uit de weg, maar je bent ook in voor een praatje en je creëert verbinding.

• Tijdens piekmomenten ben je flexibel in je tijd om aanwezig en bereikbaar te zijn.

Similar projects

+ Search all projects