Gemeenteprojecten

Freelance Financieel Consulent oa op vakgebied grondzaken en vastgoed

Geplaatst 17 mei 2021
Project ID: YIS000699
Plaats
Heeze
Duur
7 maanden
(1 jun. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
32 hrs/week
Tarief
48 - 60 €/hr

Bij de A2-samenwerking (inderdaad, genoemd naar de snelweg). Deze organisatie regelt vanaf 1 januari 2017 alles op het gebied van bedrijfsvoering en werk en inkomen voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. Dit ga jij, samen met 40 andere collega’s, binnen afdeling Beleid & Advies doen. Elke medewerker in dit team maakt onderdeel uit van een of meerdere klantteam(s). Je gaat het management van de samenwerking adviseren en ondersteunen op financieel gebied. Je werkzaamheden voer je uit op de drie locaties van de A2 samenwerking, Budel, Heeze en Valkenswaard. Daarnaast ben je met je teamgenoten aan zet voor de gezamenlijke doorontwikkeling van de financiële dienstverlening binnen de A2 samenwerking. Je krijgt dan de ruimte om samen te sparren, kennis te delen, aan projecten te werken en jezelf verder te ontwikkelen.


De adviseurs en managers van de gemeente gevraagd en ongevraagd ondersteunen op financieel-gebied, dat is jouw belangrijkste taak waarbij je vanuit de dienstverlening denkt. Bij financiële vraagstukken werk je samen met de adviseurs en controller. Het gaat hierbij om het complete scala op financieel gebied. Wat betekent dit in het dagelijkse werk?

  • Je zorgt voor de afstemming met de centrale financiële administratie.
  • Je levert een bijdrage aan de cyclus van planning en control (begroting, jaarrekening, rapportages) en accountantscontroles.
  • Verantwoordelijk voor diverse financiële sub administraties.
  • Je hebt veel persoonlijk contact in alle lagen van de organisaties.
  • Je zult een bijdrage leveren in de doorontwikkeling van de A2-samenwerking.


Wie ben jij?

Je bent een deskundig financial met bij voorkeur enige kennis en ervaring van de gemeentelijke financiën (BBV) en de planning en control cyclus. Als consulent ben je dienstverlenend naar de organisatie en je adviseurs. Ook ben je continu op zoek naar de vraag achter de vraag, je bent nieuwsgierig en blijft doorvragen. Je staat stevig in je schoenen en bent een echte teamplayer en sparringpartner voor je collega’s.

  • Je bent in staat om cijfers te vertalen naar de praktijk en andersom.
  • Voor werken in Excel draai jij je hand niet om.
  • Kennis van grondexploitaties en voorzieningen is een pre.


Sollicitatie deadline is 25-5 om 12:00 uur.