Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel consulent (28 uur, zzp)

Posted Mar 16, 2023
Project ID: YIS 9130334
Location
Heeze , Noord-Brabant
Duration
3 maanden
(Mar 27, 2023 - Jun 30, 2023)
Hours/week
28 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 24, 2023 12:00 PM

Start: 27-3-2023

Eind: 30-6-2023

Uren: 28 uur

Schaal: 9 (zoeken een sr kandidaat)

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Binnen de A2-Samenwerking zijn wij op zoek naar een:

Financieel consulent (28 uur)

Wat is voor een financieel consulent nu leuker dan bijdragen aan een gezonde, toekomstbestendige organisatie? Wat dacht je van bijdragen aan vier organisaties tegelijkertijd? Drie gemeenten en een samenwerkingsverband met elk hun eigen speerpunten en ambities kunnen straks op jouw deskundig financiële ondersteuning rekenen. Dynamiek, uitdaging en afwisseling gegarandeerd!

 

Waar kom je te werken?

Bij de A2-samenwerking (inderdaad, genoemd naar de snelweg). Deze organisatie regelt vanaf 1 januari 2017 alles op het gebied van bedrijfsvoering en werk & inkomen voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. Dit ga jij, samen met ruim 40 andere collega’s, binnen afdeling Beleid & Advies doen. Elke medewerker in deze afdeling  maakt onderdeel uit van één of meerdere klantteam(s). Je gaat in samenwerking met de financieel adviseurs direct en indirect het management van de aan jouw toegewezen gemeente ondersteunen op financieel gebied. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de op te stellen rapportages. Je werkzaamheden voer je uit op een van de drie locaties van de A2 samenwerking, Budel, Heeze of Valkenswaard. Daarnaast ben je met je teamgenoten aan zet voor de gezamenlijke doorontwikkeling van de financiële ondersteuning binnen de A2 samenwerking. Je krijgt dan de ruimte om samen te sparren, kennis te delen, aan projecten te werken en jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

De adviseurs en managers van de gemeente gevraagd en ongevraagd ondersteunen op financieel-gebied, dat is jouw belangrijkste taak waarbij je vanuit de dienstverlening denkt. Bij financiële vraagstukken werk je samen met de adviseurs en controller. Het gaat hierbij om het complete scala op financieel gebied. Wat betekent dit in het dagelijkse werk?

·       Je zorgt voor de afstemming met de centrale financiële administratie.

·       Je levert een bijdrage aan de cyclus van planning en control (begroting, jaarrekening, rapportages) en accountantscontroles.

·       Verantwoordelijk voor diverse financiële sub administraties.

·       Je hebt veel persoonlijk contact in alle lagen van de organisaties.

·       Je zult een bijdrage leveren in de doorontwikkeling van de A2-samenwerking.Wie ben jij?

Je bent een deskundig financial met bij voorkeur enige kennis en ervaring van de gemeentelijke financiën (BBV) en de planning en control cyclus. Als consulent ben je dienstverlenend naar de organisatie en je adviseurs. Ook ben je continu op zoek naar de vraag achter de vraag, je bent nieuwsgierig en blijft doorvragen. Je staat stevig in je schoenen en bent een echte teamplayer en sparringpartner voor je collega’s.

Wat neem je mee?

·       Een hbo-diploma op gebied van financiën/bedrijfsvoering.

·       Ervaring in een vergelijkbare functie bij een gemeente of overheidsorganisatie.

·       Je bent in staat om cijfers te vertalen naar de praktijk en andersom.

·       Voor werken in Excel draai jij je hand niet om.

·       Ervaring met key2finance is grote pré

·       Je bent niet afwachtend, je pakt zaken pro-actief op. Er is weinig ruimte om ingewerkt te worden, dus ervaring in wat je doet en proactiviteit zijn hierbij erg belangrijk.

Similar projects

+ Search all projects