Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Financieel adviseur

Posted May 25, 2021
Project ID: YIS 9095465
Location
Oirschot
Duration
3 maanden
(Jun 1, 2021 - Sep 1, 2021)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
55 - 70 €/month

Wie zoeken wij?De financiële functie is volop in beweging en jij gaat hier mede vorm aan geven. Je taken richten zich primair op het proactief adviseren voor de gehele organisatie. Je helpt hen de juiste keuzes te maken. Daarnaast neem je als financieel expert deel aan projecten op diverse gebieden en lever je een bijdrage aan de planning en control documenten.  Je kunt het verhaal achter de cijfers goed uitleggen. Jij kunt snel schakelen, bewaakt de kwaliteit van de planning en control documenten, komt met verbetervoorstellen en verliest bij de advisering de bestuurlijke verhouding, politieke context en de gevolgen op de bedrijfsvoering niet uit het oog. Jij zorgt ervoor dat het financieel helemaal klopt. Daarnaast signaleer, analyseer en adviseer je (gevraagd en ongevraagd) over risico’s, ontwikkelingen en wijzigingen in beleid op financieel gebied.Met een frisse blik en een gezonde nieuwsgierigheid toets je collegeadviezen, raadvoorstellen en -besluiten van de teams aan interne beleidslijnen en externe regelgeving. Je hebt lef en weet anderen te inspireren dat financiën leuk is en je weet vooral draagvlak te creëren voor de te maken keuzes.


Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op financieel/bedrijfseconomisch gebied, aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een financiële adviesfunctie. Bij voorkeur bij een overheidsorganisatie. Specifieke kennis als financieel adviseur op het gebied van : Bedrijfsvoering en sociaal domein. 
  • Je bent een proactieve teamspeler, die daarnaast goed in staat is om zelfstandig te werken. Je bent resultaatgericht en staat stevig in je schoenen. Je durft kritisch te zijn, hebt een eigen mening en laat je niet leiden door de “gevestigde orde”. Dit doe je met een gezonde basis aan nieuwsgierigheid.
  • Je bent communicatief vaardig, hebt politieke sensitiviteit, bent duidelijk en tot the point en je kunt natuurlijk vanuit financiële deskundigheid klantgericht adviseren.


Sollicitatie deadline is 28-5 om 10:00 uur

 

Similar projects

+ Search all projects