Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel adviseur voor crisisopvang vluchtelingen (zzp)

Geplaatst 6 okt. 2022
Project ID: YIS 9121867
Plaats
Eindhoven, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 24 okt. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum: zsm

Einddatum: 31-12-2022

Werklocatie: Deken v. Somerenstraat 2 Eindhoven

Aantal uren per week: 32

Aantal dagen per week: 4

Functie schaal: 10

Senioriteits niveau: medior (3 a 4 jaar ervaring)

Richtlijntarief: 62.75 euro per uur. Je bent echter vrij te bieden met een tarief dat in overeenstemming is met 3 a 4 jaar relevante werkervaring.

 

Ben je een hands on financial die er van houdt overzicht te scheppen en ben je maatschappelijk betrokken? Dan is dit de functie voor jou.

 

Voor de ondersteuning van de crisisnoodopvang van vluchtelingen zoeken we een financial die wil ondersteunen bij de financiële processen zoals het aanmaken van orders en de controle op prijs-prestatielevering. Tevens ondersteun je bij inkooptrajecten en maak je de dossiers op voor declaratie van de kosten en de jaarrekeningcontrole.

 

Functievereisten:

Een HBO opleiding met enkele jaren vergelijkbare finaciele werkervaring is een must, ervaring in een vergelijkbare context (sociaal / maaatschappelijk), is een pré.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten