Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel adviseur voor crisisopvang vluchtelingen (zzp)

Posted Oct 6, 2022
Project ID: YIS 9121867
Location
Eindhoven , Noord-Brabant
Duration
2 maanden
(Oct 24, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown

Startdatum: zsm

Einddatum: 31-12-2022

Werklocatie: Deken v. Somerenstraat 2 Eindhoven

Aantal uren per week: 32

Aantal dagen per week: 4

Functie schaal: 10

Senioriteits niveau: medior (3 a 4 jaar ervaring)

Richtlijntarief: 62.75 euro per uur. Je bent echter vrij te bieden met een tarief dat in overeenstemming is met 3 a 4 jaar relevante werkervaring.

 

Ben je een hands on financial die er van houdt overzicht te scheppen en ben je maatschappelijk betrokken? Dan is dit de functie voor jou.

 

Voor de ondersteuning van de crisisnoodopvang van vluchtelingen zoeken we een financial die wil ondersteunen bij de financiële processen zoals het aanmaken van orders en de controle op prijs-prestatielevering. Tevens ondersteun je bij inkooptrajecten en maak je de dossiers op voor declaratie van de kosten en de jaarrekeningcontrole.

 

Functievereisten:

Een HBO opleiding met enkele jaren vergelijkbare finaciele werkervaring is een must, ervaring in een vergelijkbare context (sociaal / maaatschappelijk), is een pré.

Similar projects

+ Search all projects