Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel adviseur ruimtelijk domein (zzp)

Geplaatst 23 feb. 2024
Project ID: YIS 9151043
Plaats
Hellevoetsluis, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
8 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 mrt. 2024 12:00

Opdrachtduur: z.s.m. – medio november 2024

Uren per week: 32 - 36 uur ( 4 dagen, bij voorkeur minimaal 3 dagen (op kantoor))

Schaal: 11

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Opdrachtomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een ervaren financieel adviseur voor het ruimtelijk domein met kennis van lokale heffingen, beheerplannen en Vastgoed. Je ondersteunt de verschillende teams van de afdeling Ruimtelijk Beheer en Uitvoering en adviseert en draagt bij aan de totstandkoming van de producten van de planning & control cyclus. Je werkt nauw samen en bent sparringpartner voor de teams en zorgt dat de financiële advisering goed verloopt.

Een wezenlijk onderdeel van de opdracht is ook een stukje intern opleiden / begeleiden van de financieel adviseur Ruimtelijk Domein op het gebied van lokale heffingen en beheerplannen.

 

Dit ben je

  • Je bent iemand die de samenwerking zoekt om een beter resultaat neer te zetten

  • Je stuurt doelgericht en efficiënt op processen en inhoud en levert hiermee een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de producten van het team.

  • Je bent een goede, kritische gesprekspartner en je denkt mee in oplossingen.

  • Je bent af en toe in de avond beschikbaar, bijvoorbeeld als je moet aansluiten bij raads- of commissievergaderingen.

  • Je levert een bijdrage aan de optimalisering van het team en de organisatie (kennisoverdracht)

  • We zetten in op iemand met minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als financieel adviseur voor het ruimtelijk domein bij een gemeente

  • Aantoonbare werkervaring met opstellen van modellen voor de berekening van de kostendekkenheid van uiteenlopende gemeentelijke heffingen, zoals de rioolheffing en de afvalstoffenheffing.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten