Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel Adviseur (zzp)

Geplaatst 28 apr. 2022
Project ID: YIS 9113869
Plaats
Westvoorne
Uren
24 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 15 mei 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 4 mei 2022 12:00

Startdatum inzet 15-5-2022

Einddatum inzet 31-12-2022

Uren per week: 24-28

Schaal  10.

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Maandag, woensdag en donderdag gewenst.

Mogelijkheid tot thuiswerken? Deels, maximaal 50% thuis.

 

Voor het team Financiën, Juridische Zaken & Control zijn we op zoek naar een Financieel Adviseur met minimaal 2 jaren ervaring.

Wij zoeken een ambitieuze collega, die zijn of haar tanden kan zetten in de materie van Planning & Control en in tal van andere, vaak complexe vraagstukken, waarbij je aandachtsgebied vooral het Sociaal Domein is. In de functie ben je mede verantwoordelijk voor de P&C-instrumenten en werk je aan de totstandkoming van de begroting, tussentijdse rapportages en jaarstukken. 

Je ondersteunt en adviseert hierbij met twee andere collega’s afdelingen op het gebied van financiën. Wij werken met een P&C-cyclus waarmee wij kunnen sturen op doelen en resultaten. Dit alles gebeurd in een periode waarin ook gewerkt wordt aan de totstandkoming van de fusiegemeente Voorne aan Zee. Ook daarin zul je deelnemen aan projecten.

 

Profiel

  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding (financiële richting) evt. aangevuld met (FILOK) Financiën, planning en control bij de lokale overheid. 
  • Je bent stabiel in houding en gedrag en je bent niet te bescheiden om jouw visie en mening te geven en de dialoog aan te gaan. 
  • Je bent een aanpakker die sterk is op de inhoud, proactief zoekt naar kansen, ontwikkelingsmogelijkheden, oplossingsgericht is en zicht bewust is van het wettelijk en regelgevend kader waarbinnen geopereerd kan worden. 
  • Kennis van het Sociaal Domein, eventueel in een vergelijkbare functie is een pré.

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk team met twee financieel beleidsmedewerkers. Collegialiteit staat hoog in het vaandel. Je hebt een veelzijdige functie met een breed takenpakket. Geen dag is hetzelfde. Er zijn korte lijnen waardoor je snel iets voor elkaar krijgt. De sfeer binnen de gemeente is informeel, je kunt bij iedereen binnenlopen.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten