Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel administratieve kracht (zzp)

Geplaatst 1 apr. 2022
Project ID: YIS 9112288
Plaats
Oirschot
Uren
40 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 11 apr. 2022
Einde: 1 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum zsm

Einddatum 1 juli (optie verlenging)

Aantal uur per week: 32

Functieschaal 8

Geschikte kandidaten worden direct voorgesteld aan de inhurend manager op het moment van binnenkomst.

 

Het cluster Financiën van de gemeente Oirschot zoekt tijdelijke ondersteuning voor de financiële administratie voor het administratief verwerken van financiële verplichtingen.

Deze verplichtingen worden aangeleverd door de budgetbeheerders in de organisatie en dienen dagelijks te worden verwerkt. Daarnaast fungeert deze persoon in de organisatie als eerste vraagbaak over verplichtingen en neemt contact op met budgetbeheerders als het verplichtingenformulier niet volledig of juist is ingevuld.

 

Jij neemt mee: 

De inhuurkracht dient kennis en ervaring te hebben met Civision Middelen van Pink Roccade en goede contactuele eigenschappen te hebben. Je dient betrekkelijk zelfstandig te kunnen werken, een on hands mentaliteit te hebben en stevig in de schoenen te staan.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten