Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel administratief medewerker (zzp)

Geplaatst 20 jul. 2022
Project ID: YIS 9118248
Plaats
Mierlo, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
10 maanden
Start: 15 aug. 2022
Einde: 1 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 29 jul. 2022 12:00

Start: 15-08-2022

Eind: 1-07-2023

Uren: 28-36

Schaal: 9

 

Dienst Dommelvallei is op zoek naar een financieel administratief medewerker. Dit kan een ervaren kandidaat zijn op dit gebied of een trainee die dit bv. voor een half jaar of langer wil gaan doen.

Het gaat om werkzaamheden binnen de financiële administratie.

Indien een trainee bij ons start wordt deze begeleidt door een ervaren financieel medewerker. Mocht er een onderzoek of opdracht vanuit de opleiding noodzakelijk zijn, dan denken we hier graag in mee.

 

Taakgebieden:

Beheer 

Zorg dragen voor goed ingerichte financiële instrumenten en processen die de financiële administratie raken. 

Bijdragen aan de planning en tijdige afhandeling werkzaamheden door de financiële administratie, waarbij rekening wordt gehouden met de interne en wettelijke richtlijnen.

Werken met het financiële pakket Key2financiën. 

Beleidsuitvoering verzorgen en controleren betalingsverkeer, maken van financieel aansluitingen/journaalposten, BTW/BCF-verantwoording, periode- en jaarafsluiting en treasury werkzaamheden, inclusief de termijnbewaking. 

Toetsing door inhoudelijke periodieke toetsing worden de voortgang van werkzaamheden en eventuele knelpunten tijdig gesignaleerd en besproken met collega’s. 

 

Overige werkzaamheden 

Draagt zorg voor de inhoud en aanlevering van financiële rapportages aan derden zoals de gemeenten, belastingdienst, accountant, verzekeringsmaatschappijen

 

Overige informatie

- De kandidaat heeft een MBO of HBO opleiding afgerond

- Affiniteit met financiën is een pré

- Team bestaat uit 5 ervaren medewerkers

- Je werkt voor 5 organisaties

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten