BIZOB

Freelance eventmanager / medewerker representatie (zzp)

Geplaatst 10 apr. 2024
Project ID: YIS 9154904
Plaats
Bergeijk, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 12 apr. 2024 14:00

Startdatum zsm

Tijdelijke opdracht tot 1 september

24 uur, schaal 9, richttarief Euro 65, geen KO

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Nadruk van deze opdracht ligt op de organisatie en coordinatie van de evenementen, zoals openingen en 4 mei herdenking. Kabinetstaken zoals in de functieomschrijving staan, maken niet per se onderdeel uit van het takenpakket voor deze opdracht.


Medewerker Kabinet en Representatie

Ben jij daadkrachtig en een kei in organiseren? Dan ben jij de collega die wij zoeken.

Gemeente Bergeijk is een groene, ambitieuze gemeente met ruim 19.300 inwoners, gelegen in één van de hardst groeiende regio’s van Nederland; De Metropoolregio Eindhoven. Het is prettig werken bij gemeente Bergeijk en de lijnen zijn kort. Werkplezier en samenwerken staan bij ons hoog in het vaandel en er is volop mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Bij de afdeling Beheer Ruimte & Organisatie werken 39 medewerkers, verdeeld over de clusters Staf, BORA, en Buitendienst. Jouw functie behoort tot het bestuurssecretariaat van het cluster Staf.


Jouw functie in het kort

In deze functie ben je hét aanspreek- en informatiepunt van het college van burgemeester en wethouders van gemeente Bergeijk. Je zorgt ervoor dat het college zich kan focussen op de dagelijkse uitdagingen.

Je ondersteunt niet alleen, je bent soms ook een adviseur en organisator. Je houdt afspraken nauwkeurig bij en zorgt voor een goede prioriteitstelling. Het is hierbij belangrijk dat je goed aanvoelt wat de positie en belangen zijn van zowel de klant als de organisatie. Dit vereist politiek bestuurlijke sensitiviteit.


Wat ga je doen?

Als Medewerker Kabinet en Representatie houd jij je onder andere bezig met het voorbereiden, organiseren en uitvoeren van gemeentelijke activiteiten rondom vieren (5 mei, bevrijding) en herdenken (4 mei, doden-herdenking). Ook ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom het aanvragen en uitreiken van Koninklijke en gemeentelijke onderscheidingen. Je ondersteunt de burgemeester en wethouders rondom publieke optredens zoals (huwelijks)jubilea, evenementen zoals carnaval en je geeft advies over protocollaire zaken. Ook organiseer je bestuurlijke gemeentelijke ontvangsten zoals recepties.

In al deze taken ben je hét gezicht van de gemeente Bergeijk en laat je zien dat jouw professionaliteit en representativiteit uitstekend passen bij de functie. Je bent accuraat, hebt oog voor detail en je bent goed in staat om onder tijdsdruk te werken. Werken met strikt vertrouwelijke en geheime gegevens is jou toevertrouwd. Je luistert goed, bent zorgvuldig en hebt als het ware aan één woord voldoende. Je houdt ervan resultaten te behalen.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond.

  • Je hebt een aantal jaar aantoonbare werkervaring met kabinet en representatie werkzaamheden.

  • Je neemt initiatief, bent representatief en weet een netwerk op te bouwen in Bergeijk.

  • Omdat je naar buiten gericht bent, heb je voelsprieten in de gemeente en weet je wat er leeft. Hiermee leg je verbinding tussen inwoners, bedrijven, instellingen en het college. Flexibiliteit in werken buiten de standaard kantoortijden (avond en weekend) is belangrijk in deze rol.

  • Verder beschik je over probleemoplossend vermogen, heb je een goed gevoel voor de politiek-bestuurlijke omgeving en ben je proactief en zelfstandig.

  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

  • Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen, werkt planmatig, houdt overzicht en bewaakt deadlines.



Naast een warm welkom in onze organisatie bieden we je graag een uitdagende en afwisselende baan binnen een team met leuke collega’s met wie je goed kunt sparren en de taken in onderling overleg verdeelt. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten