Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ervaringsplek junior verkeerskundige (zzp)

Posted Sep 23, 2022
Project ID: YIS 9121287
Location
Zuidplas
Timeline:
6 months
Starts: Oct 8, 2022
Ends: Mar 31, 2023
Hours/week
30 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 28, 2022 2:00 PM

Startdatum inzet: 8-10-2022

Einddatum inzet: 31-3-2023

30 uur per week

Duur 6 mnd, optie tot verlenging

Niveau; Laatste jaar HBO opleiding/junior

 

Ben je bekend met meerdere facetten binnen het verkeerskundig vakgebied? Vind je het leuk om binnen het cluster IBOR samen met de collega’s verkeerskundige vraagstukken op te pakken. Krijg je energie om als verkeerskundige projecteisen op te stellen en deelproducten te toetsen voor en binnen onze IBOR-reconstructieprojecten? Lees dan vooral verder en laat het enthousiasme groeien.

 

Zuidplas: de gemeente die je laat groeien!

Zuidplas is een fusiegemeente die bestaat uit de dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. We bestaan pas 12 jaar, en net als een echte tiener groeien we hard. Dat biedt kansen: in je dagelijks werk én voor je carrière. Door onze ligging tussen Rotterdam en Gouda kun je jezelf ook aan grootstedelijke vraagstukken wagen. En de regio Midden-Holland waarin we ons bevinden, is eigenlijk een soort Nederland in het klein. Met een interessant speelveld, zowel politiek als geografisch.

 

Je werkzaamheden

Het cluster IBOR is onderverdeeld in de Ingenieursdienst Zuidplas en Beheer Openbare Ruimte met de focus op Techniek en Leefbaarheid. Binnen de focusgroep Leefbaarheid worden de ‘zachtere’ assets en diensten beheerd en geregeld. Denk aan de groenvoorziening, biodiversiteit, bomen, spelen, straatmeubilair, begraafplaatsen en buitensportaccommodaties. Maar ook verschillende diensten zoals zwerfvuil en reiniging, graffitibestrijding, dierenwelzijn, de begraafplaatsregistratie en verschillende andere leefbaarheidsvraagstukken.

 

Zuidplas vindt een veilige infrastructuur en een goede en veilige doorstroming van het verkeer belangrijk. Ook streeft de gemeente naar goede (fiets)verbindingen. Er zijn stappen gemaakt in de planvorming zoals een risico gestuurd uitvoeringsprogramma verkeer. Aan de andere kant is de doelstelling om beleidsmatig nog enkele stappen te gaan maken met elkaar. Voor deze functie zoeken wij een resultaatgerichte vakspecialist Verkeerskunde. Je krijgt een afwisselende functie waarbij jij de spil bent bij het afhandelen van meldingen en vragen van burgers en belangengroeperingen op het gebied van verkeer en vervoer. Je hebt niet uitsluitend de focus op het opgeleverde eindresultaat, maar voelt je ook verantwoordelijk voor draagvlak, communicatie, afstemming, planning en dergelijke. Je bent omgevingsbewust en hebt vakinhoudelijke kennis. Je bent gedreven om de benodigde resultaten te bereiken.

 

Wat ga je doen?

•            Afhandelen klachten en meldingen op het gebied van verkeer en vervoer;

•            Verkeerskundig toetsen en adviseren over uitwegen, laadpalen, snippergroen, evenementen, ontheffingen, schadeclaims en bewegwijzering;

•            Advisering op het gebied van verkeerstechniek (bouwaanvragen, omgevingsvergunningen e.d.);

•            Het bijhouden van verkeerskundige richtlijnen in onze DIOR;

•            Je bent aanspreekpunt voor het verkeerskundig databeheer (o.a. uitzetten parkeeronderzoeken, tellingen en snelheidsdisplays)

•            Je stelt, toetst en keurt diverse verkeersbesluiten en verzorgt de administratieve afhandeling;

 

Je profiel

Als medewerker van de gemeente Zuidplas beschik je over de kernwaarden verbindend, open, energiek en lef. Je bent vernieuwend en geeft richting en wil meedenken over de veranderingen van morgen en de ontwikkeling waar de organisatie zich in bevindt. Je bent politiek en maatschappelijk betrokken en wilt jouw bijdrage leveren aan een optimale leefomgeving van de inwoners van de gemeente Zuidplas. Je toont eigenaarschap door zelf de regie en verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan oplossingen, in te zetten acties en het bereiken van resultaten. Je bent kwaliteitsbewust, stelt hoge eisen en normen aan de kwaliteit van jouw werk. Jouw plannen, producten of diensten voldoen aan de verwachtingen van je omgeving. Dit alles doe je in goede samenwerking met je collega’s.

 

Similar projects

+ Search all projects