Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ervaren medewerker DIV

Geplaatst 19 mei 2021
Project ID: YIS000709
Plaats
Heeze
Uren
36 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 jun. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
32 - 45 €/uur

Waarderen en selecteren van ongeveer 130 meter (on)gestructureerde analoge informatie van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard.  

Beoordelen welke informatie hiervan bewaard of op termijn vernietigd moet worden. Vervolgens vormen van fysieke dossiers op basis van werkafspraken en de afgesproken ordeningsstructuur. En daarna zorgen voor digitale ontsluiting van de gevormde dossiers en juiste plaatsing in de archiefruimtes.  

De werkzaamheden worden achtereenvolgend uitgevoerd in het gemeentehuis van Cranendonck (Budel), Heeze-Leende en Valkenswaard. 

 

Functie-eisen 

  • Ervaring is een vereiste, kandidaten zonder ervaring komen niet in aanmerking voor deze functie
  • Opleiding LARM, SOD2 of gelijkwaardige vakopleiding  
  • Actuele kennis van relevantie wet- en regelgeving o.a. ordeningsstructuren - Ruime ervaring met beschreven werkzaamheden binnen gemeentelijke overheid - Ervaring met het vormen van zeer uiteenlopende typen dossiers op een breed scala aan beleidsterreinen  
  • Ervaring met het werken met een Document Management Systeem (wij werken met Verseon en Exxellence)  
  • Groot leervermogen; in staat de werkwijze van de gemeente in zeer korte tijd eigen te maken - In staat zijn meters te maken  
  • Gestructureerd en zeer nauwkeurige manier van werken  
  • Zeer zelfstandig kunnen werken, resultaat- en doelgericht en gevoel voor verantwoordelijkheid 


Sollicitatie deadline 28-5 om 10:00 uur.