Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ervaren beleidsmedewerkers ruimtelijke ontwikkeling (ZZP)

Geplaatst 16 dec. 2021
Project ID: YIS 9106414
Plaats
Boxtel
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 jan. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
65 - 72 €/uur

Sollicitatie deadline: 23-12 12:00

Startdatum 1 januari 2022

Einddatum 31 december 2022

Functieschaal 10 (tarief volgens tarievenboek 72,00). Met goedkeuring van de inhurend manager mag hiervan worden afgeweken.

 

Wat je gaat doen 

Als beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor ruimtelijke ontwikkelingen in onze stedelijke gebieden. Je voelt je thuis in het ruimtelijk domein en bent bekend met gebiedsontwikkeling. Dat vraagt een brede interesse en kennis over uiteenlopende aspecten zoals omgevingsmanagement, stedenbouw, duurzaamheid en natuur. In deze functie ligt de nadruk op de gebouwde omgeving en dan vooral wonen en werken. Je bent bezig met complexere ruimtelijke opgaven in een uitdagend krachtenveld. Je werkt in meerdere kernen binnen onze gemeenten aan ruimtelijke ontwikkelingen. Daarbij sta je in nauwe verbinding met andere disciplines zoals wonen, mobiliteit en duurzaamheid. Vanuit je rol ben je ook verantwoordelijk voor de juridische begeleiding van ruimtelijke procedures. Je bent aanspreekpunt voor initiatiefnemers en neemt ze mee in ruimtelijke processen waarbij je scherp bent op ieders rol en verantwoordelijkheden. Je adviseert over gebiedsontwikkelingen en ruimtelijk beleid aan de gemeentebesturen van Boxtel en Sint-Michielsgestel. Daarvoor zit je regelmatig aan tafel met de verantwoordelijk portefeuillehouders. 

 

Wie ben jij? 

Je hebt een ruime ervaring in ruimtelijke planontwikkeling. Je weet wat er nodig is om complexe ruimtelijke opgaven tot ontwikkeling te krijgen en zet daar vol op in. Met jouw doortastendheid, kennis en overtuigingskracht boek je de gevraagde resultaten. Je kent de belangen in ruimtelijke ontwikkelingen en kunt daar onderbouwde afwegingen in maken. Vanuit jouw ervaring beweeg je je op natuurlijke wijze in de bestuurlijk-politieke en maatschappelijke omgeving. Je adviseert helder en eenduidig en durft tegenkracht te geven.

 

Functie vereisten:

HBO/HBO+ opleiding in bijvoorbeeld planologie, (economische) geografie, ruimtelijke ontwikkeling of een ruimtelijk-juridische richting 

• Tenminste 5 jaar relevante werkervaring 

• Kennis over procedures rondom bestemmingsplannen (en in de toekomst omgevingsplannen) en de begeleiding hiervan 

• Een antenne voor politiek bestuurlijke zaken 

• Voorbereid zijn op het werken met en vanuit de Omgevingswet 

 

Het team 

Het team Ruimtelijke Ontwikkeling bestaat uit ruim 30 betrokken en kundige medewerkers die werken aan het versterken van de leefomgeving in Boxtel en Sint-Michielsgestel. Dit doen ze door te werken aan projecten, ruimtelijk beleid voor o.a. wonen en erfgoed en grondzaken. Het team zet graag de schouders onder uitdagende klussen en werkt nauw samen binnen en buiten het fysieke domein. 

 

MijnGemeenteDichtbij 

MijnGemeenteDichtbij is de werkorganisatie voor de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. Onze missie is om bij te dragen aan goed leven en werken in deze twee gemeenten. Zo spelen we innovatief en flexibel in op de veranderingen in de samenleving. Hierbij werken we vanuit onze drie kernwaarden passie, verbinden en vernieuwen.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten