Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ervaren adviseur RO (zzp)

Geplaatst 11 apr. 2022
Project ID: YIS 9112895
Plaats
Papendrecht
Uren
36 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 31 mei 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 mei 2022 12:00

Startdatum: z.s.m. in overleg. Kandidaten worden voorgesteld op moment van binnenkomst.

Hoeveel uur: minimaal 24 uur tot maximaal 36 uur beschikbaar, dit is bespreekbaar.

Schaal 10/11 afhankelijk van de ervaring van de kandidaat, richttarief €95

Duur: termijn wordt afgestemd in overleg, minimaal 3-6 maanden inzet.


 

Ben jij niet vies van een visie op ruimtelijke kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?

De gemeente Papendrecht telt ruim 32.000 inwoners die prettig wonen, werken en recreëren dankzij een gevarieerd woningaanbod, een eigen winkelcentrum en voldoende werkgelegenheid. Midden in het centrum staat ons moderne gemeentehuis waarin het fijn werken is. De gemeente kenmerkt zich door relatief veel groen terwijl de gemeente grenst aan stedelijk gebied. De gemeente Papendrecht is onderdeel van de regio Drechtsteden, een unieke vorm van intergemeentelijke samenwerking: ‘Samen stad aan het water’.

 

Gemeente Papendrecht:

Het team van Veiligheid, Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VVTH ) bestaat uit 35 medewerkers. Verschillende disciplines met ieder hun eigen expertise. Jij bent de zelfstandige expert op het gebied van ruimtelijke ordening. De gemeentelijke organisatie kent een platte organisatiestructuur. Onder leiding van de directie zijn er 8 teams. Elk team wordt direct aangestuurd door een teamleider. Dit betekent een open informele cultuur, korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatieven. Het team VVTH is een team in opbouw en er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in wet-en regelgeving.

 

De opdracht:

Als adviseur Ruimtelijke Ordening adviseer je gevraagd en ongevraagd over ruimtelijke ontwikkelingen in Papendrecht. Jij zorgt dat je tijdig betrokken bent bij de ontwikkelingen van ruimtelijke initiatieven. Ook verwachten we een inhoudelijk bijdrage aan het omgevingsplan van de gemeente. Hiernaast ga jij zelfstandig verder aan de slag met:

  • De juridische begeleiding van bestemmingsplannen/ beheersverordeningen;
  • Realiseren RO capaciteit teneinde woningbouw;
  • Het behandelen van juridische vraagstukken op het terrein van de ruimtelijke ontwikkeling; 
  • Het (mede-)begeleiden van de wijzigings- en afwijkingsprocedures op grond van de Wro c.a.

 

Wat bieden we jou?

Een leuke uitdagende opdracht voor minimaal 24 tot maximaal 36 uur, voor een termijn in overleg, binnen een informele organisatie met korte lijnen en gezellige werksfeer. Je bent zelfstandig verantwoordelijk en jij krijgt veel vertrouwen. 

 

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau, liefst een opleiding afgerond richting planologie en/of ruimtelijke ordening;
  • Recente werkervaring bij de overheid of een adviesbureau;
  • Kennis en ervaring met begeleiding van bestemmingsplannen/ beheersverordeningen en subsidie aanvragen.

 

Je deelt je kennis graag met anderen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt daarnaast over analytisch vermogen en over organisatie- en bestuurlijke sensitiviteit. Je bent zelfstandig, stressbestendig, gedreven in je werk, klantgericht en denkt in oplossingen. Tenslotte ben je pro-actief in je handelen en denken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten