Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance DIV (archief) beheer (zzp)

Geplaatst 7 jun. 2023
Project ID: YIS 9134681
Plaats
Reusel, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 16 jun. 2023
Einde: 12 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 jun. 2023 14:00

Startdatum: zsm

Einddatum: nader te bepalen

Uren: 36 uur

Functieschaal: 10 medior tarief passend bij schaal

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Jij bepaalt als informatiemanager hoe we de processen van digitaal en procesgericht werken, archivering en informatievoorziening verder kunnen verbeteren en borgen binnen de organisatie. Je overlegt met je collega over de klantwensen en toetst deze aan beleid en kwaliteitseisen.


Je adviseert het management en bestuur gevraagd en ongevraagd op het gebied van strategische informatievraagstukken en rapporteert over de voortgang van ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening. Je bent het aanspreekpunt op het gebied van informatiebeveiliging en privacy binnen de organisatie.

In deze rol neem je adequate maatregelen om de informatieveiligheid te beschermen, ben je verantwoordelijk voor het schrijven en implementeren van nieuw beleid en ben je aanjager voor het creëren van bewustwording binnen de organisatie. Daarnaast vorm je een belangrijke schakel tussen de gemeentelijke gebruikers, leveranciers en het Shared Service Center. Daarbij maak je optimaal gebruik van je netwerk en werk je samen met de informatiemanagers binnen de andere Kempengemeenten. Verder neem je deel aan verschillende gemeentelijke en Kempen brede projecten op het gebied van informatiebeveiliging en management.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten