Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance directievoerder civiele werken 24/32 uur (zzp)

Geplaatst 30 mei 2023
Project ID: YIS 9134304
Plaats
Geldrop, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2023
Einde: 22 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 jun. 2023 10:00

Startdatum 1 juli

Einddatum 22-12-2023

Uren per week: 24 tot 32 uur

Profiel: medior, schaal 10, richttarief 65 euro (geen KO, aanbieden gelang ervaring)



Als directievoerder civiele techniek ga je o.a. aan de slag met onderhoud en renovatie van riolering en de aanpak van wateroverlast. Ook ben je bezig met het bouw- en woonrijp maken van uitbreidingsplannen en herinrichtingen van straten.

"Ben jij werkzoam binnen de civiele techniek en heb jij ervaring als directievoerder civiele werken? Lees dan snel verder...

- Bram Brouwers, Teammanager Realisatie -


Jouw nieuwe uitdaging

Als directievoerder civiele techniek ga jij o.a. aan de slag met onderhoud en renovatie van riolering en de aanpak van wateroverlast.

Ook ben je bezig met het bouw- en woonrijp maken van uitbreidingsplannen en herinrichtingen van straten.


Dit worden verder je taken en verantwoordelijkheden:

  • Je voert directie RAWUAV op diverse civieltechnische rioleringsprojecten.

  • Je bent binnen het project verantwoordelijk voor de organisatie, kwaliteit, informatie en voorlichting, tijdsplanning, financieel beheer, correspondentie en revisies;

  • Je bent medeverantwoordelijk voor controle van revisies en de bestekadministratie (bijvoorbeeld lBlS).

  • Als directievoerder rapporteer je aan management en bestuur de voortgang en is medeverantwoordelijk voor de financiële verantwoording van projecten;

  • Je coórdineert werkzaamheden buiten, controleert werkzaamheden door derden en handelt acute problemen zelfstandig af.

    Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden!


De organisatie

ln ons prachtige moderne gemeentehuis ontmoeten we elkaar en werken we samen. Er staan elektrische fietsen klaar voor werkafspraken. Een goede balans werk-privé vinden we belangrijk en we hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling en vitaliteit.

Denk bijvoorbeeld aan de Dommelvallei academie, wandelend vergaderen, iedere dag vers fruit. Ons team werkt gezamenlijk aan de vakgebieden: civiele techniek, weg- en waterbeheer, verkeer, cultuurtechniek, directie & toezicht op werken en geo-informatie. Binnen het team voeren we veel in 'eigen huis' uit.

We ontwerpen, tekenen en realiseren zelf projecten in de openbare ruimte. We gaan voor een prettige buiten ruimte, functioneel en gebruiksvriendelijk. ln totaal krijg je er 25 collega's bij binnen het team Realisatie.

Jij wordt één van de drie directievoerders zodat je altijd kunt overleggen met vakgenoten ! Maar ook één van onze 5 specialisten op het gebied van water en riolering.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten