Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance directievoerder civiel (zzp)

Geplaatst 8 feb. 2023
Project ID: YIS 9128322
Plaats
Sliedrecht, Zuid-Holland
Uren
16 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 16 feb. 2023
Einde: 10 feb. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 feb. 2023 15:00

Startdatum inzet: 8-2-2023

Opdracht: van 1 jaar met optie op verlenging met een jaar

Schaal 10

Uren: 16 uur per week, meer graag in overleg


De gemeente Sliedrecht is op zoek naar een   

DIRECTIEVOERDER CIVIEL   

  

Wat ga je doen? 

Als Directievoerder Civiel vind jij het belangrijk dat praktische zaken snel worden opgelost om de voortgang van projecten te bevorderen. Jij staat midden tussen diverse projecten, waaronder ophoging en herinrichting van woonwijken, vervanging van riolering etc.  

Daarnaast weet je wat er speelt in de omgeving en hebt korte lijntjes met verschillende uitvoerende en ondersteunende partijen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je vakinhoudelijke kennis maakt jou een professionele vertegenwoordiger van de opdrachtgever.  

 

Tijdens de voorbereiding- of bestekfase van een project toets je de uitvoerbaarheid van de projectplannen. Je bent medebeoordelaar van bestek en uitvoeringstekening(en).  

 

Tijdens de uitvoeringsfase van een project ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit. Je documenteert over de voortgang van het project is tot en met oplevering. Je leidt bouwvergaderingen en waakt o.a. over kwaliteit, planning, budgetten en veiligheid. Jij bent namens de gemeente verantwoordelijk voor:

  • weekrapporten; 

  • termijnstaten; 

  • meer- minderwerk; 

  • opleverdossier; 


De diversiteit aan werkzaamheden zorgt ervoor dat elke dag een uitdaging is en er altijd een prikkel is voor ontwikkeling. Als Directievoerder Civiel weet jij knopen door te hakken waar nodig. Jij bent een echte teamspeler en gaat ervoor met jouw team het beste resultaat te behalen. Ben jij daadkrachtig, enthousiast en kan jij met jouw kennis over de sector vakinhoudelijke vraagstellingen oplossen? Neem dan contact op!  

  

Wat neem je mee? 

  • Werkervaring bij gemeentelijke instellingen; 

  • Afgeronde opleiding civiele techniek; 

  • HBO werk- en denkniveau; 

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Directievoerder van civieltechnische projecten; 

  • Aantoonbare ervaring met het aansturen van civieltechnische toezichthouder(s); 

  • Aantoonbare kennis van en ervaring met RAW en UAV; 

  • Zowel zelfstandig als samenwerkend in een projectteam kunnen werken. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten