Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance digital experience specialist (zzp)

Geplaatst 6 feb. 2024
Project ID: YIS 9147976
Plaats
Utrecht
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 26 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 feb. 2024 16:00

Startdatum: februari

Einddatum: rond 21-6-2024

Aantal uren week: 24 uur per week

Inschaling: Schaal 9

Vaste werkdagen gewenst/vereist? Maandag, dinsdag en woensdag op kantoor.



Digital experience specialist:

Krijg je energie van het implementeren van processen, systemen en journeys en voel jij je comfortabel in een technisch systeemlandschap lees dan verder en solliciteer op de rol van Digital Experience (Dev-ops) Specialist!

Wat ga je doen?

Binnen het veranderprogramma Student Journey is themalijn Student Experience op zoek naar een nieuwe collega die meewerkt aan de journey fases ‘Student worden’. Deze vacature heeft betrekking op het team dat bezig is met het clusters ‘onboarding’. Stap in de wereld van digitale ervaringen en breng jouw expertise tot leven als Digital Experience Specialist!

Jij bent de spil in het coördineren van ontwikkelingen binnen CX-platformen, waarbij je soepel wensen en problemen vertaalt naar digitale mogelijkheden binnen systemen. Je bent een schakelaar tussen diverse interne en externe stakeholders en legt niet alleen werkwijzen vast, maar stelt ook een solide governance structuur op. Daarnaast deel je jouw kennis door key-users te trainen.

Je bent verantwoordelijk voor een gedegen borging van nieuwe processen en systemen in de bestaande organisatie (lijnorganisatie). Je hebt contact met managers en collega’s in de lijnorganisatie en je leidt de samenwerking om de nieuw ontwikkelde processen en systemen te implementeren.

Als kers op de taart heb je ervaring met Osiris, Mendix en een MACH architectuur en ben je adept in het snel eigen maken van nieuwe systemen, waarbij SaaS-oplossingen geen geheimen voor je hebben. Als jij klaar bent om de digitale wereld te omarmen en te transformeren, dan zijn wij klaar voor jou! Sluit je aan bij ons team en maak de digitale ervaringen onvergetelijk.

Jouw profiel

Wij willen natuurlijk graag dat jij bij ons succesvol wordt in jouw nieuwe baan. Daarom ontvangen wij van jou graag jouw motivatie in een vorm die voor jou het meest zinvol en overtuigend is. In jouw cv lezen we in ieder geval dat jij:

· Een voor deze functie relevante hoger onderwijs-opleiding hebt afgerond., bijvoorbeeld in ICT, Bedrijfskunde, Informatica of Business Information Technology

· Een aantal jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke rol.

· Kennis hebt van en ervaring hebt met (marketing)systeemimplementaties als klant of vanuit een bureau of een digital agency.

·Bij voorkeur ervaring binnen of affiniteit met onderwijs.

Naast de kennis en ervaring die je in huis hebt, vinden wij het minstens zo belangrijk wie je bent. Als wij met elkaar in gesprek gaan, dan wordt ons uit jouw voorbeelden duidelijk dat jij:

· Beschikt over het vermogen om te schakelen in rollen en stijlen, waardoor het jou o.a. lukt om rollen te pakken die bijdragen aan het gezamenlijke leerproces (competentie stijl- en rolflexibiliteit).

· Inzicht toont in de onderlinge verhoudingen tussen groepen of organisatie-onderdelen en je bewust bent van verschillen in belangen en hier in jouw handelen rekening mee houdt (competentie organisatiesensitiviteit).

· Effectief blijft presteren onder tijdsdruk, bij tegenspel, tegenslag en teleurstelling (competentie veerkracht).

Waar ga je werken?

Hogeschool Utrecht. Meer dan 35.000 studenten. Ruim 5.000 medewerkers verspreid over Instituten, Kenniscentra en Diensten. Continue in ontwikkeling. Niet alleen de studenten. Maar de hele organisatie. Met toonaangevend onderwijs. Onderzoek dat oplossingen bedenkt voor maatschappelijke vraagstukken. En al vier keer uitgeroepen tot meest duurzame hogeschool van Nederland. Samen Duurzaam, Samen Digitaal, Samen Gezond en Samen Lerend.

Je komt te werken bij de dienst Marketing & Communicatie (M&C). De dienst bestaat uit zo’n 75 collega’s die werken in drie teams: Corporate Affairs, Marketing en Customer Experience. Samen werken we aan het versterken van het profiel van de HU als hoogwaardige, innovatieve, state-of-the-art kennisinstelling voor (aankomende) studenten, professionals, beroepspraktijk en de maatschappij.

Binnen de themalijn Student Experience (SE) werken we elke dag aan het verbeteren van de studentbeleving tijdens de journey bij de HU. In ons werk is studentperspectief leidend: wat wil de student en wat verwachten ze van ons. Dat begint altijd met inzicht. Welke touchpoints hebben de meeste impact op de studentbeleving? We richten ons op het verbeteren of vernieuwen van die touchpoints. Soms is dat ten behoeve van een moeiteloze en naadloze dienstverlening (functionele beleving, dit moeten we als HU op orde hebben) en soms is dat om een memorabele beleving te realiseren (emotionele beleving, waarbij we als HU excelleren en door onze merkwaarden kunnen onderscheiden).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten