Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance corporate recruiter (zzp)

Geplaatst 12 apr. 2024
Project ID: YIS 9155178
Plaats
Assen
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mei 2024
Einde: 1 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 18 apr. 2024 12:00

Gemeente Assen

Startdatum: zsm

Duur: in eerste instantie voor 9 maanden

Inzet: 32-36 uur uur per week

Inschaling: Schaal 10 CAO Gemeenten

Richtlijntarief: € 83,- (afhankelijk van de ervaring)

Gesprekken staan gepland voor dinsdag 23 april tussen 11.30-15.00 uur



Opdracht:

Ben jij de corporate recruiter die ons hechte team P&O komt versterken? Wanneer jij talent herkent, begrijpt wat hen motiveert en kunt inspelen op de behoeften van zowel de kandidaat als de organisatie, dan ben jij de recruiter die wij zoeken! Je wordt verantwoordelijk voor de werving van de sleutelposities binnen onze gemeente. Met het vinden van de juiste mensen, lever jij een directe bijdrage aan het behalen van onze maatschappelijke doelen.

Dit ga je doen

Jij bent de strategische partner van het management in het werven van talent. Je start met een intakegesprek om de behoeften van de vacaturehouder te achterhalen en je stelt samen de vacaturetekst op. Je ontwikkelt een passende wervingsstrategie en maakt gebruik van diverse wervingskanalen. Binnen het werving- en selectieproces heb jij de regie en bewaak je de kwaliteit, met speciale aandacht voor een positieve kandidaat-ervaring. Je bouwt aan een relevant netwerk en weet mensen te enthousiasmeren om bij ons te solliciteren. Je werkt actief aan de continue verbetering van ons recruitment proces en de arbeidsmarktcommunicatie. Actueel is het verbeteren van onze werken-bij-site waar we jouw expertise goed bij kunnen gebruiken.

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je een brede en verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen inbreng. Je kunt je kennis en expertise volop kwijt in deze functie. Daarnaast kom je te werken in een enthousiast en ambitieus team met de mogelijkheid van hybride werken.

Dit is je team

Met hart en ziel werken 17 collega’s om de ruim 800 medewerkers, 24 Teammanagers en het Concernmanagement bij te staan bij vragen, problemen en ontwikkelingen. Het team bestaat uit 2 strategisch adviseurs, 4 HR-adviseurs, 3 junior HR-adviseurs, 3 Arbo-adviseurs, 1 opleidingsadviseur, 3 adviseurs Arbeidsvoorwaarden en 1 procesondersteuner. Het team werkt aan het continu verbeteren en op orde hebben van de werkprocessen. Een excellente dienstverlening aan de collega’s van de gemeentelijke organisatie staat voorop. Het verder uitwerken en invoeren van de rol van HR businesspartner, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment hebben de focus het komende jaar.

Dit zijn wij

Assen is een groene en compacte familiestad waar men leeft, werkt en ontspant. Al ons werk start buiten, in de samenleving. Samen met inwoners, ondernemers, partners en bestuurders werken we met ambitie aan actuele thema’s. De gemeentelijke organisatie is gericht op de toekomst en het vermogen om zich aan te passen aan veranderingen in de samenleving. Gemeentelijke opgaven vragen steeds vaker inzet uit meerdere teams, een netwerkorganisatie. Centraal staat de vraag hoe wij als gemeente de meeste waarde kunnen toevoegen aan de belangen en behoeften van onze inwoners en ondernemers.

Dit ben jij

Jij bent een expert in jouw vak en weet zelfs de moeilijkste vacatures op een creatieve manier in te vullen. Elke kandidaat krijgt bij jou persoonlijke aandacht, want jij bent gericht op het opbouwen van relaties. Jij bent een ondernemende persoon met een breed netwerk. Als corporate recruiter ga jij het recruitment vormgeven en de gemeente Assen op de kaart zetten.

·        Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau

·        Je hebt ervaring binnen recruitment

·        Je legt makkelijk contact met mensen en bent een prettige gesprekspartner

·        Je communicatieve vaardigheden zijn sterk

·        Je beschikt over overtuigingskracht

·        Je bent 32 tot 36 uur beschikbaar

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten