Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance corporate recruiter (zzp)

Geplaatst 11 apr. 2023
Project ID: YIS 9131932
Plaats
Lansingerland, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 mei 2023
Einde: 1 jan. 2024
Tarief
50 - 63.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 17 apr. 2023 14:00

Startdatum inzet: 1-5-2023

Duur: 6 tot 9 maanden met optie op verlenging

Uren: 28 tot 36 uur per week

Richtarief: €63,50 obv functieschaal 9

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Je neemt de verantwoording over de instroom van nieuwe collega’s. Dit doe je samen met je collega’s van Recruitment. Je zet jouw creativiteit, doorzettingsvermogen en sociale vaardigheden in om de beste kandidaten voor onze vacatures te vinden. In afstemming met de teammanager maak je een plan om openstaande en toekomstige vacatures in te vullen. Je kijkt hierbij zowel naar de Quick Wins als naar de lange termijn. Als interim Recruiter ligt jouw focus op het vervullen van de vacatures.


Welke verantwoordelijkheden krijg je

Werving van talentvolle en ervaren nieuwe medewerkers neem jij voor je rekening.

In jouw ontwikkeling naar een volwaardig Corporate Recruiter krijg je de verantwoordelijkheid over drie aandachtsgebieden, namelijk:

· Accountmanagement: Je bent gespreks- en sparringpartner voor het management inzake het vervullen van vacatures. Je adviseert over het proces, managet verwachtingen en adviseert over mogelijke oplossingen om vacatures zo goed mogelijk te vervullen.


· Marketing: Je zet jouw creativiteit in voor marketingcampagnes, organisatie branding en online sourcing om de vacatures en de gemeente Lansingerland als werkgever onder de aandacht te brengen bij potentiële kandidaten.


· Gespreksvoering: Uiteindelijk is een sollicitatiegesprek het uitgelezen moment om kandidaten te binden en boeien voor de organisatie. Jij weet de balans te bewaken tussen een prettige wederzijdse kennismaking en het voeren van een kritisch gesprek om de juiste competenties en vaardigheden in beeld te krijgen van de kandidaat.

Waar ben je goed in

  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur met een afgeronde HRM opleiding of vergelijkbaar. Meerdere jaren ervaren als Corporate Recruiter is zeker een pré. Verder beschik je zeker over de volgende vaardigheden:

  • Je neemt de regie over je eigen werkzaamheden

  • Je werkt ordelijk en je weet structuur te houden in je werk. Dit helpt je bij het helder krijgen en duidelijk maken van afspraken. Bij tijdsdruk en naderende deadlines blijf je koel en behoud jij het overzicht. Als de situatie onverwacht verandert, schakel je makkelijk. Je bent niet voor één gat te vangen en anticipeert tijdig. Je zet liever één keer de zeilen goed bij dan een halve maatregel te nemen. In jouw snelle schakelen houd je de juiste mensen aangesloten, je werkt immers samen en niet alleen.

  • Je neemt een positief kritische houding mee

  • Je weet goed hoofd- en bijzaken te onderscheiden. In je gespreksvoering met kandidaten weet je goed te luisteren, door te vragen en maak je een heldere analyse. Je toont oprechte interesse en creëert de ruimte en veiligheid voor de ander om het verhaal te vertellen. Eventuele spanningen of conflicterende situaties benoem je en maak je bespreekbaar. Je staat open voor verbetering en feedback en je maakt makkelijk de verbinding met collega’s en potentiële kandidaten. Je blijft hierin tactvol en stemt je communicatie af op het gesprek en je gesprekspartner.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten