Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance contractmanager sociaal Domein - WMO/Jeugd/Sociale Teams (zzp)

Geplaatst 18 okt. 2024
Project ID: YIS 9168177
Plaats
Helmond
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 jan. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 24 okt. 2024 12:00

Uren: 24 tot 36 uur per week,

Periode: in eerste instantie voor een periode van 3 maanden, verlenging behoort tot de mogelijkheden.

Gemeente Helmond

Startdatum inzet: z.s.m.

Schaal 11


Wij zoeken een ruim ervaren contractmanager sociaal domein.

De uitdaging 

Als contractmanager ga je actief bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van het contractmanagement WMO & Jeugd voor de gemeente en de regio. Je staat voor een effectieve en efficiënte uitvoering van de taken in het Sociaal Domein. Je zet je in bij de ontwikkeling van het relatiebeheer van ruim 200 contracten voor Jeugd en WMO. Hiermee lever je een bijdrage aan zinnige zorg voor de inwoners van de gemeente Helmond en haar regio (Peelgemeenten, Dommelvallei + en Veldhoven). 

 

Je hebt met de volgende thema's te maken 

Je onderhoudt en ontwikkelt vanuit verbinding en vertrouwen de samenwerkingsrelatie met zorgaanbieders. Je maakt intern en extern duidelijke afspraken over rollen en verantwoordelijkheden met betrekking tot risico’s en besluitvorming. Je monitort de werking van contracten, je bewaakt de contractvoorwaarden en spreekt waar nodig zorgaanbieders aan op hun kwaliteit van hun dienstverlening.  

 

Je hebt een stevige adviesrol richting management en bestuur over belangrijke en strategische issues. Je adviseert tevens over het inkoopbeleid sociaal domein. Je draagt bij aan het zorgdomein overstijgend denken om verandering te bewerkstelligen. Dit alles gericht op kostenbeheersing, samenwerking, de zorgvraag en maatwerk in plaats van zorgaanbod. 

 

Er is volop ruimte om processen en samenwerkingsafspraken te verbeteren of te optimaliseren met als doel samen te komen tot een goed en doelmatig contractmanagement. 

De ideale kandidaat 

Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding in relevante richting en minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van inkoop- en contractmanagement binnen het zorgdomein, bij voorkeur op het gebied van WMO en Jeugd.

Je bent in staat om een samenwerkingsrelatie op te bouwen en te onderhouden met zorgaanbieders en gemeenten. 

 

Over gemeente Helmond 

Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn in gemeente Helmond mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën. 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten