Gemeenteprojecten

Freelance Contractmanager Sociaal Domein / Beleidsmedewerker (16-23 uur)

Geplaatst 1 jun. 2021
Project ID: YIS 9094039
Plaats
Hellevoetsluis
Duur
77 jaar, 8 maanden
(3 mei 2021 - 1 jan. 2099)
Uren/week
16 hrs/week
Tarief
Unknown

Functieomschrijving 

Contractmanagement heeft in samenspel met beleid en uitvoering een belangrijke rol bij de realisatie van de gemeentelijke doelstellingen.

  • Je levert een bijdrage aan een goede uitvoering van de taken in het sociaal domein, zodat inwoners zelfredzaam blijven of worden en kinderen gezond en veilig opgroeien.
  • Je bent integraal inzetbaar voor het contractmanagement Sociaal Domein met de focus op jeugd.
  • Een deel van onze contracten heeft betrekking op de gemeenten Brielle en Westvoorne en op regionaal niveau is er een samenwerking met de gemeenschappelijke regeling Jeugdhulp Rijnmond. Met de gemeenten Brielle en Westvoorne zal in 2023 een gemeentelijke herindeling plaatsvinden.
  • Je monitort de uitvoering van de contracten en bewaakt de kaders van het contract. Je werkt nauw samen met de regiogemeenten, inkoopadviseurs, financieel medewerkers en natuurlijk met je directe collega’s die verantwoordelijk zijn voor het contractmanagement en contractbeheer binnen het Sociaal Domein.
  • Je onderhoudt de relatie met gecontracteerde zorgaanbieders. Het is belangrijk dat je weet wat er speelt, dus stemt je af met de collega’s van de uitvoering en verzamel je trends van regiogemeenten en zorgaanbieders en zie je kansen om daarop in te spelen. Je draagt actief bij aan de verdere ontwikkeling en inrichting van het regionale contractmanagement. Daarnaast zie je het als een uitdaging om knelpunten op te lossen, het gewenste effect te realiseren en dit te borgen.


Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk- en denk niveau aangevuld met relevante ervaring op gebied van contractmanagement en bent in staat om relaties met onze partners te initiëren en te onderhouden. Aantoonbare ervaring met (Europese) aanbestedingen binnen Sociaal Domein is een pré.
  • Je hebt ervaring met/kennis van het Sociaal Domein, waarbij in verband met de initiële focus op Jeugd , de Jeugdwet geen onbekende van je is.
  • Je vindt het leuk om je netwerk te onderhouden en nieuwe contacten te leggen. Je bent omgevingsbewust, je werkt in het spanningsveld tussen bestuur, beleid, uitvoering en leveranciers.
  • Aan jou hebben we een stevige gesprekspartner, je bent besluitvaardig, stressbestendig en beschikt over een proactieve instelling. Daarnaast kun je als ervaren Contractmanager goed samenwerken, je bent in staat om te delegeren. Je bedenkt creatieve oplossingen en werkt doelgericht.


Sollicitatie deadline is 04-6 om 08:00 uur


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten