Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance contractmanager Sociaal Domein (zzp)

Geplaatst 15 dec. 2022
Project ID: YIS 9125602
Plaats
Lansingerland, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 2 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 dec. 2022 13:00

Startdatum inzet: 2-1-2023

Uren per week: 24


Contractmanager Sociaal domein:

Onder jouw verantwoordelijkheid vallen de huidige en de nieuwe contracten op het sociale domein, m.n. Participatie; je kerntaak is dus de informatie organiseren en opleveren in het proces van zorglevering die nodig is voor het management.

Je hebt een signalerende rol in het tijdig bij sturen op kwaliteit en op financiën, de toekomstige inkoop van producten en het eventueel aanpassen van het beleid;

Afwijkingen, onvolkomenheden, het niet nakomen van afspraken etc. rapporteer je aan de accounthouder en het management.

Je zorgt voor continue afstemming met de accounthouder en weet wanneer je moet escaleren;

Je hebt het vermogen om helder en bondig te rapporteren en adviseren, je hebt financieel inzicht, gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, extern oriëntatie vermogen en oog voor detail.

Je hebt een initiatiefrijke, resultaatgerichte en klantgerichte houding en je bent flexibel, stressbestendig en hebt doorzettingsvermogen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten