Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance contractmanager aankoopcentrale (zzp)

Geplaatst 17 okt. 2023
Project ID: YIS 9141463
Plaats
Almere, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 nov. 2023
Einde: 30 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 24 okt. 2023 09:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden met kans op verlenging van 6 maanden

Aantal uren week: 28-36 uur

Inschaling: schaal 11

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Contract- en leveranciersmanagers (CLM) voor regionale jeugdhulpcontracten in Flevoland. Projectleiders, managers, controllers van de jeugdhulpregio Flevoland.


Het team bevindt zich in een opbouwende fase waarbij de werklast door de vele elkaar snel opvolgende ontwikkelingen soms hoog kan zijn.



Er is een mix van collega’s in vaste dienst en externe inhuur met een hoog niveau van kennis en ervaring. Er wordt relatief veel vanuit huis gewerkt. Minimaal één dag per week wordt aanwezigheid op het kantoor in Almere verwacht.



De contractmanager is eerste aanspreekpunt voor gecontracteerde zorgorganisaties. De ontwikkelingen t.a.v. deze zorgorganisaties worden gevolgd en zonodig wordt er, in overleg met collega’s, bijgestuurd. Je voert periodiek contractvoortgangsgesprekken, bereidt deze voor en volgt deze op. 



Je bent in staat om uit de signalen en gesprekken die je voert, aanbevelingen te doen aan de collega's CLM die deze aanbevelingen betrekken bij de lopende aanbesteding van de vervolgcontracten. Je bent naast een stevige contractmanager, ook een ervaren relatiemanager. Je hebt oog voor de opgaven van de jeugdhulpregio Flevoland juist in de uitvoering van de huidige contracten, en de toekomstige samenwerkingsrelaties in 2024 en verder met jeugdhulpaanbieders in de regio. 


Functie-eisen:

  • Ruime ervaring met contractmanagement in Jeugdhulp of eventueel in WMO

  • Ruime ervaring met gemeentelijke organisaties en/of met jeugdhulpregio’s

  • Inzicht in het functioneren van een jeugdhulp of WMO zorgaanbieder

  • Schriftelijk en mondeling communiceren

  • Slagvaardig opereren

  • Zelfstandig werken

  • Snel complexe situaties doorzien

  • Accuraat (plannen, heldere afspraken maken en nakomen)

  • Collegiaal

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten