Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance contractmanager (zzp)

Geplaatst 13 dec. 2022
Project ID: YIS 9125433
Plaats
Lelystad, Flevoland
Uren
20 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 21 dec. 2022
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 20 dec. 2022 10:00

Startdatum: zsm

Duur: 1 jaar met optie tot 1 jaar verlenging

Aantal uren week: 20 upw

Inschaling: 12

Selectie communicatie: zsm

Gesprekken: voor de snelle passende inschrijving is vrijdag a.s. een mogelijkheid

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Ben jij…

de vrouw/man die de uitdaging aangaat om te werken aan de ontwikkeling van de stad? Heb jij overzicht, overwicht en zit plannen, organiseren en verbinden je in de genen en voel je je thuis in een bestuurlijk/politieke arena? Als dat bij jou past, dan is de functie van Contractmanager binnen het team Projectmanagement mogelijk een nieuwe en mooie uitdaging.


De organisatie…

De gemeente Lelystad is een jonge, dynamische provinciehoofdstad. De gemeente is een actieve werkorganisatie met een prettige en informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Als organisatie staan wij open voor de samenleving en willen wij actief met inwoners, bedrijven en instellingen bijdragen aan het beter functioneren van die samenleving. Binnen de organisatie vertaalt dat zich onder andere in aandacht voor zelforganisatie, met als componenten taakvolwassenheid en persoonlijk leiderschap. Goede communicatie en een sterk inlevingsvermogen zijn kernkwaliteiten waarmee we een verbindende en netwerkende organisatie willen neerzetten.


Het team…

Het team projectmanagement heeft een belangrijke coördinerende en verbindende rol in de concrete stedelijke ontwikkeling. De afdeling is verantwoordelijk voor de planvorming en realisatie van projecten in de buitenruimte, inclusief de sociaal-maatschappelijk, economische, huisvestings, en financiële componenten die daarbij horen. Er wordt leiding gegeven aan integrale projecten in de stad zoals het Stadshart, de woonwijk Warande, luchthaven, Flevokust, groot onderhoud en verschillende andere projecten in het kader van stedelijke ontwikkeling. In een open communicatie met de stad nemen medewerkers hun verantwoordelijkheid en leveren veelal in projectgroepen hun specialistische kennis.  


De opgave van de stad…

De ligging van Lelystad, de steeds verbeterde ontsluitingen in combinatie met de aantrekkende economie geeft Lelystad kansen voor de (nabije) toekomst. Het benutten van die kansen is een uitdaging die we graag aangaan. Op het gebied van wonen zullen we actief in moeten zetten op de beleving van Lelystad als aantrekkelijke woonstad en als goed bereikbaar onderdeel van de metropoolregio Amsterdam. Dit betekent dat we vanuit kennis van de markt en de relevante doelgroepen tijdig de juiste woningbouwprojecten initiëren en faciliteren om te zorgen dat vraag en aanbod goed op elkaar zijn afgestemd.


De opgave voor jou…

Wij zoeken voor het Project Flevokust Haven een contractmanager. In Flevokust Haven bouwen we aan een bedrijventerrein van goot formaat. Hiervoor hebben we met diverse internationale spelers contracten afgesloten. Deze vastgelegde contractuele afspraken moeten zowel intern als extern worden bewaakt. De diverse projecten bevinden zich in verschillende projectfases en hebben op diverse gebieden raakvlakken met elkaar.

Jij hebt overtuigingskracht en bent de juiste gesprekspartner voor de verschillende contractpartners waarbij je stuurt op een optimale samenwerking. Je zorgt dat de contractdoelstellingen worden gehaald en levert een bijdrage aan risicomanagement door het in kaart brengen van de specifieke risico’s uit de contracten. Daarbij denk je mee over de beheermaatregelen en draag je actief bij aan het verkleinen van de risico’s. Je levert input voor de planning zodat contractafspraken en de daarbij behorende deadlines voor het projectteam helder en duidelijk in beeld zijn.


Wie ben jij….

Je bent inspirator, gesprekspartner en criticus voor je projectmanager en het projectteam. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waarin de samenleving, bestuurlijke en ambtelijke organisatie bij elkaar komen. Je bent gedreven, politiek sensitief en een teamplayer.


Kennis en kunde en ervaring….

- Je bezit minimaal een afgeronde Hbo-opleiding;

- Minimaal vijf jaar relevante werkervaring als contractmanager in een overheidsorganisatie;

- Je bent analytisch, legt snel verbanden en denkt in creatieve oplossingen;

- Het onderhouden en uitbouwen van relaties is je kracht, daarbij ben je waar dat nodig is

een stevige gesprekspartner met overtuigingskracht.

-Engels spreken en schrijven

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten