Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Contractmanager (ZZP)

Geplaatst 16 nov. 2021
Project ID: YIS 9104609
Plaats
Gouda
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 dec. 2021
Einde: 31 mei 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 23-11 12:00

Startdatum voorkeur: zsm (kandidaten die per 1-1 beschikbaar komen zijn bespreekbaar), Duur opdracht: 6 maanden.

Aantal uren per week: 36 uur (32 uur is bespreekbaar)

Schaal: 10/11 (gemeente cao).

De inwerkperiode is in ieder geval 1 dag op kantoor. Na de inwerkperiode is fysieke aanwezigheid vooral gewenst bij belangrijke teamoverleggen.

 

De contractmanager legt verantwoording af en rapporteert aan het afdelingshoofd van de RDS. Het RDS is verantwoordelijk voor de inkoop en het contractmanagement van de gemeentelijke zorgtaken die onder de Wmo en Jeugdwet vallen, alsook een aantal vervoerstaken. De contractmanagementtaken worden uitgevoerd door een team van 9 contractbeheerders en contractmanagers.

 

Als contractmanager zorgt de functionaris voor het onderhouden van de relatie met de gecontracteerde zorgaanbieders en stuurt op het nakomen van de gemaakte contractafspraken.  

 

Kerntaken

-       toetst of aanbieders aan de selectiecriteria voldoen;

-       neemt deel aan allerlei vormen van overleg ter zake, waaronder gesprekken met derde partijen die gerelateerd zijn aan zorginkoop;

-       denkt mee over innovaties t.a.v. het zorgaanbod;

-       onderhoudt een intensieve contractrelatie met zorgaanbieders binnen betreffende contractmanagement domein(en), door het structureel voeren van contract- en ontwikkelgesprekken.

-       monitort de gemaakte kwalitatieve, financiële en juridische contractafspraken met zorgaanbieders binnen het betreffende domein(en) en stuurt waar nodig en mogelijk bij.

-       stuurt het contractmanagementteam aan en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling binnen het contractmanagement domein.

 

indicatieve contacten

-       interne contacten met relevante afdelingen van de deelnemende gemeenten.

-       interne contacten binnen het NSDMH, met de coördinator contractmanagement en inkoop, de contractbeheerder, de jurist, de controller, het hoofd van de backoffice en de business analist. 

-       externe contacten met zorgaanbieders en aan zorg gerelateerde partijen, waaronder cliëntvertegenwoordigers.

 

Functie-vereisten:

-       Ervaring als contractmanager Jeugd is cruciaal.

-       Academisch met 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in de publieke sector

-       HBO met 4 tot 6 jaar relevante werkervaring in de publieke sector,, minimaal NEVI-2, of gelijkwaardig

-       Kennis van de gemeentelijke besluitvorming

-       Politiek-bestuurlijke sensitiviteit

-       Onderhandelingsvaardigheden

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten