Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance contract- en leveranciersmanager sociaal domein (zzp)

Posted Jun 24, 2022
Project ID: YIS 9116859
Location
Gemeente Almere , Flevoland
Duration
6 maanden
(Jul 11, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 1, 2022 12:00 PM

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-12-2022 met een optie tot verlenging met 3 maanden.

Aantal uren week: 28-36 uur

 

Sollicitatiegesprekken: 07-07,  bij voorkeur fysiek gaan plaatsvinden.


 

Als contract- en leveranciersmanager (CLM) zorg je ervoor dat de contracten die zijn gesloten of worden gesloten met aanbieders maximaal worden benut en dat de gewenste beweging naar transformatie in het Sociale Domein op gang komt. Dat zijn voor de verschillende te contracteren of gecontracteerde aanbieders ook verschillende doelen. 

Jij weet een goede relatie met aanbieders op te bouwen en een klimaat voor vernieuwing en ontwikkeling te creëren. Ook ben jij degene die vooral vanuit de bedoeling het contract kan managen, maar ook niet schuwt zakelijk te zijn. 

 

Wat ga je doen

De Regionale Aankoopcentrale Flevoland voert namens de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde de inkoop en subsidiëring uit voor regionale jeugdzorg.

 

Jij bent de spin in het web voor een aantal contracten in de regio Flevoland. Als contract- en leveranciersmanager ben je hét aanspreekpunt voor (jeugd)hulpaanbieders als het gaat om uitvoering van het contract. Wij zoeken een contract- en leveranciersmanager voor de pakketten jeugdbescherming-/reclassering en hoog specialistische jeugd GGZ. Als contractmanager monitor je of de contractvoorwaarden worden nageleefd en of de (inkoop)doelstellingen worden behaald. Je stuurt vanuit partnerschap daarbij krachtig op contractvoorwaarden. 

Jij bent de tactisch partner voor de interne en externe organisatie en voor stakeholders op alle niveaus in de gemeenten. 

 

Deze functie gaat verder dan het ‘gebruikelijke’ contractmanagement: je draagt bij aan het verbeteren van het systeem. Je hebt interessante gesprekspartners; bijvoorbeeld counterparts van grote zorgorganisaties met miljoenencontracten, bestuurders, businesscontrollers, operationeel managers. Mensen en organisaties met veelal verschillende belangen waarbinnen jij je diplomatiek en tactisch weet te bewegen.

Je schrikt niet van datagestuurd werken. Jij verheugt je op het oppakken, doorgronden en analyseren van de jaarrekening of andere (data)bronnen. Je hebt daardoor zicht op de stand van zaken bij een aanbieder, maar vooral geeft het je zicht op de kwaliteit van de dienstverlening. Je bent ervaren, politiek sensitief en je straalt senioriteit uit. 

 

 

Wij zoeken een contract- en leveranciersmanager voor de pakketten jeugdbescherming/-reclassering en hoog specialistische jeugd GGZ. 

Heb je kennis en ervaring op deze vormen van jeugdhulp dan is dat een pré.

 

Wie jij bent en wat je meeneemt, bepalen de invulling en het succes van deze functie. 

 

Voor deze rol zijn we op zoek naar een professional met kennis van het sociaal domein, de financiën en de bedrijfsvoering daarin, bij voorkeur de Jeugdzorg. 

  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van transparante kostprijzen en inhoudelijke vernieuwing. 
  • Je combineert een zakelijke insteek met gevoel voor een goede relatie. 
  • Je schroomt niet hard op de inhoud te sturen maar houd de relatie open. 
  • Bij voorkeur heb je een opleiding op WO niveau.

 

Jij bent een conceptueel denker, je kunt goed analyseren en treedt daadkrachtig op. Je weet je eigen rol goed vorm te geven en zelfstandig je agenda te vullen en hierin de juiste prioriteiten te stellen. 

Verbinden, samenwerken, vertrouwen zijn daarbij de uitgangspunten en waarden waarin jij jezelf en je ideale manier van werken herkent. Je werkt vanuit de bedoeling, handelt als het ertoe doet en denkt niet louter procesmatig of vanuit de regeltjes. Je snapt de context waarbinnen je opereert en dat het nodig is om flexibel, creatief, geduldig en stressbestendig te zijn om tot succesvol partnership te komen. Jij weet verschillende gesprekstechnieken in te zetten en bezit de nodige bestuurlijke sensitiviteit. 

 

Je hebt recente relevante ervaring met bedrijfsvoering binnen het sociaal domein, waarbij kennis van de Jeugdwet een pre is. Hierdoor snap je de bedrijfsvoering van het Jeugdveld: dat betekent dat je de producten- en tarievenstructuur kent, de wijze waarop de Jeugdhulp gefinancierd wordt en hoe declaratie- en facturatieprocessen binnen het Jeugddomein werken. Ook ken je het onderscheid in lokale, regionale en landelijke inkoop. 

Similar projects

+ Search all projects